Wpis z mikrobloga

Wykopki są już tak odklejone w swoich projekcjach, że już nawet nie wiadomo o co chodzi OPowi w tym memie… ważne żeby się przypie…oloć do Lewandowskich bo wykopków d--a piecze uj wie nawet o co (_ )
  • Odpowiedz
ona chyba ta d--a Hiszpanów nie zachwyca

@eskejper: hiszpanski fuckboy wyrucha nawet dziuplę w drzewie jak trzeba, wiec darmowa p0lka z inicjatywą 100% z jej strony to oczywistosc do wykorzystania xD
  • Odpowiedz
Wykopki są już tak odklejone w swoich projekcjach, że już nawet nie wiadomo o co chodzi OPowi w tym memie… ważne żeby się przypie…oloć do Lewandowskich bo wykopków d--a piecze uj wie nawet o co (_ )

@Notes: ale się zesrałeś o mema xDDD co, Robercika szkalujo czy Aneczkę? Chlip chlip!
  • Odpowiedz
@grand_khavatari mam pomysł na poziomie wykopków: za takie zdjęcie najlepiej to ja ukamieniowac prawda?
Już nie wspomnę o tym jak obrzydliwe jest to że bez jakichkolwiek dowodów ktoś sugeruje że obraca ją jakiś Hiszpan a nie bobek.

@czemu_dlaczego to raczej OP się zesrał o zdjęcie na instagramie xD

Ten hejt to chyba tylko dlatego, że ludzie zazdroszzza im kasy, popularności i łaski na przykład tego że one same mają tłuste
  • Odpowiedz
@dotankowany_noca dzisiaj widziałem u różowej na telefonie relacje ani z instagrama. Ona ma tam pierdyliard obserwujących a nagrywa filmiki nagrywane od tyłu, jak robi przysiady. Takie rzeczy robią podrzędne baseniary na twitchu XD
  • Odpowiedz