Aktywne Wpisy
slawomirus +985
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
BC_anada +514
To coś broni majtczaka i wyciąga łape po hajs za nazywanie go sprawcą wypadku i mordercą.
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Niestety nie wiem czy sobie poradzę z tym ale bardzo lubię pracę przy warzywach i sprawia mi przyjemność.
Z pracą u mnie jest ciężko i nie chce mi się pracować na produkcji i jeszcze dojeżdżać kawał drogi.
Na początku wymagałoby dużo pracy bo nie było tam za bardzo inwestowane itp.
Mam jakiś plan, żeby najpierw uprawiać prostsze warzywa i truskawki, a później bardziej specjalistyczne typu papryka itp.
Boję się, że sobie z tym nie poradzę ale z drugiej strony bardzo to lubię i są już jakieś podstawowe maszyny na start.
#kiciochpyta #rolnictwo #pracbaza #ogrodnictwo
Chociaż nie wiem jak jest z dziadkami