Aktywne Wpisy
marcpol +214
Cześć, przygotowałem kolejne porównanie zdolności kredytowej w przypadku dochodów z działalności gospodarczej rozliczanej ryczałtem ewidencjonowanym i podatkiem liniowym.
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Janusz_Rekina +30
Też macie lekkie poddenerwowanie, że w ostatnie dni miesiąca dostaniecie zaproszenie na rozmowę z hr w wiadomych celach? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#programista15k
#programista15k
@daczka92: Pracowałem i pracuje na etacie. Wszystko zależy od szkoły, miasta, oraz podejścia samego instruktora. Mój do południa jeździł na B, popołudniami plac na A.
Zrobię prawko, kupię coś większego - żeby bezpieczniej jeździć na głównych drogach
Zielony kolega cały czas mi ciśnie, żebym sprzedał 125 ^^
Ale nie zrobię tego, bo go potrzebuję jako środka transportu. Zrobię A, to wtedy sprzedam.
Ja się waham między er5, Gs 500, a cb 500/600
@WolvvloW: Nie no to jest trochę inna sytuacja, jesli takie 125 przy okazji pełni role środka transportu to jest to zupełnie inna para kaloszy. Ja głównie z tego względu pisałem, żebyś sprzedał, bo jest początek sezonu i bardzo łatwo teraz o dobrą cenę.
@WolvvloW: Tylko ER5. GS500 to
Trochę droższa, ale fajna
@jonasz787: raz miałem jazdę kursową w deszczu, instruktor powiedział mi, że lepiej nauczyć się jeździć w deszczu szybciej i w bardziej bezpiecznych warunkach (motocykl obtoczony gmolami jak panierka na schabowym) niż żeby mnie kiedyś samemu deszcz złapał.