Aktywne Wpisy
cytmirka +2
Przed chwilą na tinderze wyświetlił mi się chłopak mojej siostry. I ma wstawione najnowsze zdjecia, sprzed dosłownie tygodnia.
Jakie są szanse, że założył tindera w celu poznania znajomych? Nic nie jest wspomniane o tym że jest w związku…
Chyba będę mieć nieprzespaną noc bo dawno nic mnie tak nie zszokowało.
#tinder
Jakie są szanse, że założył tindera w celu poznania znajomych? Nic nie jest wspomniane o tym że jest w związku…
Chyba będę mieć nieprzespaną noc bo dawno nic mnie tak nie zszokowało.
#tinder
siodemkaxx +136
Wada jednej z nich to okna i balkon centralnie skierowane na magazyny, gdzie jest dużo ciężarówek i rozładunek/załadunek towaru. Odwiedziłem to miejsce o losowej porze dnia w tygodniu i w sobotę i dużo ruchu nie było, ale możliwe, że akurat tak trafiłem. Ale rozładunek paleciakami faktycznie niósł się. Ulica portowa jak ktoś mieszka w #krakow
Ktoś mieszkał w tego typu lokalizacjach? Jest to uciążliwe bardziej niż ruch samochodów na ulicy?
Okolica możliwe, że się zmieni i te magazyny niedługo zostaną zastąpione mieszkaniówką, ale ciężko powiedzieć czy to kwestia 2 czy 10 lat.
6 piętro.
W drugiej inwestycji mam problem taki, że blisko ulicy (nie jakaś ruchliwa, raz na kilkanaście sekund samochód przejedzie z 40km/h) + wszędzie są ogródki przy parterowych mieszkaniach, gdzie ludzie lubią zostawiać ujadające kundle i w------e na sąsiadów, mam tak tu gdzie mieszkam i p-------a idzie dostać.
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
Które brać?
Masz porównanie. Po lewej przy ulicy (67m2, 70k drożej), po prawej magazyny.
Wątpię.