Aktywne Wpisy
mickpl +933
Pamiętacie tego dewelopera co kwiczał na Komisji Infrastruktury o wykreślenie minimum miejsc parkingowych przed wystąpieniem Sroki z Murapolu jako "strony społecznej"? No to mu wrzucili do ustawy o pomocy powodzianom XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Rosalinea +1
#hotelparadise Olka myląca kogel-mogel z kuglem mnie rozbawiła,
ale pomijając już ten nieszczęsny test wiedzy, jestem ciekawa (bo to chyba od rejonu zależy) Wy jakiej nazwy używacie?
ale pomijając już ten nieszczęsny test wiedzy, jestem ciekawa (bo to chyba od rejonu zależy) Wy jakiej nazwy używacie?
Wy jakiej nazwy używacie?
- KUGEL 9.2% (10)
- BABKA ZIEMNIACZANA 78.9% (86)
- KUĆMOK 1.8% (2)
- REJBAK 0.9% (1)
- INNEJ- DODAJ W KOMANTARZU JAKIEJ 9.2% (10)
Inteligentna maszyna do robienia herbaty. Mamy w domach te inteligentne żarówki, pralki, lodówki ale to wszystko jeden wielki h-j.
Bo jak kończy mi się herbata w szklance to muszę wstać, nalać wody do czajnika, poczekać się zagotuje, później poczekać aż trochę przestygnie, umyć a przynajmniej przemyć szklankę, nasypać herbaty, zalać i jeszcze poczekać aż ostygnie. Cała procedura to dobre 10 minut.
A wystarczyłby czujnik w szklance i pomiar prędkości picia. Tak by algorytm przewidział kiedy dopiję herbatę do końca tak bym mógł iść i od razu nalać sobie gotowej herbaty.
Teraz potrzebuje miliona dolarów i kogoś do pomocy bo sam tego nie ogarnę.
#pomyslnabiznes #herbata #niewiemjaktootagowac #rozkminy
@K-S-: ja od razu robię sobie dzbanek 1,5 litra, nie rozdrabniam się na jakieś szklaneczki.
A tak klik-klik guziczek, podstawiasz kubek i jest.