Aktywne Wpisy
slabehaslo +47
Minieri +281
Dziś Dzień Zaduszny, czyli dzień pamięci o zmarłych bliskich. Według wierzeń najlepiej unikać wychodzenia z domu o zmroku gdyż można spotkać błąkające się dusze. Mam jednak wrażenie że dusze które ja dziś spotkałem zbłąkane nie były i trafiały tu, na stację, z określonym zamiarem. W końcu po wczorajszym Święcie Zmarłych, rodzinnych spotkaniach i wspólnym oglądaniu "Znachora" przy kotlecie przyszedł czas na powroty do domu i wygląda na to że całkiem sporo osób
- Uuuuuuu, konfedepisowcy!
- Wiadomo, że to nie było na poważnie!
- To konkrety KO, rządzi koalicja, więc nie można ich rozliczać! (XD)
- Jedyna ważna obietnica to odsunięcie PiS od władzy! (XD, XD)
- Jak na nich nie głosowałeś, to się nie wypowiadaj!
Lewacy przynajmniej mają dość honoru, żeby głośno domagać się aborcji (ale wiadomo, bez referendum - w końcu są najbardziej demokratyczni)
#polityka #100konkretowna100dni #neuropa
@Shuwaks: bo realizację tych konkretów właśnie oni wypominają najczęściej.
A afery PiSu wypominali wyborcy ówczesnej opozycji. Dziwne, co nie?
@Shuwaks: nie, nie dziwne.
Tak na szybko
@Shuwaks: Ja tam jestem, jak to mówisz, "lewak" i sprawa aborcji nie jest dla mnie najważniejsza. Do tego ciesze się, że Tusk nie zrealizował części swoich obietnic, jak dopłaty do kredytów, czy wyższa kwota wolna na pałę przy takich wydatkach. Cieszy mnie też to, jak obecnie rozwijają się sprawy w komisjach, może poza tą ze Sroką.
Ja rozumiem, że Tusk
Będę łaskawy i te urojenia o neuropie czającej się w lodówce również przemilcze
Wiadomo, że mało kto chce spełnienia wszystkich "konkretów", ale jak z jakimś się zgadzam i jest korzystny dla kraju to czemu mam nie wymagać spełnienia go?
Jeśli przy
@Shuwaks: tutaj ludzie mają inne poczucie humoru niż u Ciebie na produkcji xD
1. Pisząc ''śmieszny obrazek" miałem bardziej na myśli kategorię, ale sam obrazek jak na prostego mema jest całkiem ok, taki na mały uśmieszek pod wąsem.
2. Bywalec patologicznych tagów nie będzie mnie pouczał o gustach.
Kategoria to nie śmieszny obrazek, tylko durna pisowska propaganda dla Tobie podobnych prymitywów xD
@Shuwaks to nie kwestia gustu, bo o gustach się nie dyskutuje, ale wybaczam Ci to niezrozumienie. Jesteśmy na innym poziomie intelektualnym więc
Tutaj masz 100% racji.
@Shuwaks: tylko nikt kto p------i o tych stu konkretach na niego nie głosował ergo nie ma mandatu do rozliczania go z jego obietnic. Możecie go sobie rozliczać z łamania prawa, tak jak uśmiechnięta koalicja pisowców.
Kolejnymi sprawami są oczekiwania wyborców którzy w pierwszej kolejności chcą depislamizacji kraju, prezydent który na zaprzysiężeniu rządu zapowiedział, że prezydenckie veto nie jest wymówką dla
@Shuwaks: czyli chciałeś tylko obgadywac za plecami pokazując poziom jaki reprezentujesz
@Shuwaks: myślę że powodem tego może być prosty fakt który jak widać ci umknął, zandberg nie współtworzy rządu, nie jesteś bystry nawet jak na standardy konfedepisowcow