Aktywne Wpisy

Ketoprofen +23
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic

yourgrandma +29
#wykopoweprzeboje
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
źródło: czolowkiseriali
Pobierz

To ten sam poziom bredni i chciejstwa co z początku wojny gdy pisano, jak tu już za chwile Rosja zajmie Kijów, Zełeński zostanie zabity, a Europa zamarźnie. Zauważcie, że ruscy lubią pisać o problemach Ukrainy, ale za to nie wspomną słowem o problemach Rosji XD
#rosja #ukraina #wojna
źródło: 2800px-2022_Russian_invasion_of_Ukraine.svg
Pobierz@arkan997: Nie zadawaj takich pytań, masz sie bać i koniec XD
@arkan997: Byli 20 kilometrów od Słowiańska i zwiali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
minimalny sukces na użytek wewnętrzny przy maksymalnych stratach własnych, zajęcie ośrodka miejskiego na poziomie kutna i hurraoptymistyzm w propagandzie - "Zara sukces", "to już długo nie potrwa" (jak mówili w czasach tzw. II etapu spec operacji gdzie zajęli sewierodnieck).
Teraz jest grana opcja że sankcje nic im nie robią (dlatego można znaleźć od wuja tiktoków jakiś zachodnich małp które pokazują market w moskwie "patrzcie,
Słyszałem to co miesiąc od dwóch lat.
Rosja juz przegrala, nawet jesli Ukraina nie odzyska zajetych terenow, to zostanie