Aktywne Wpisy
s3b4 +875
Straciłem ojca. Właściwie to już wczoraj go pochowałem. Jakoś to do mnie nie trafia.
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
od play
ponoc dobry
Play i Orange nie ma jeszcze tych częstotliwości więc 5G działa jak LTE.
Orange ma dostać 3,6 dopiero w Kwietniu a Play nawet nie wiadomo kiedy
Od połowy stycznia 5G w Polsce ma Tmobile i Orange (dzielą się nadajnikami, a w zasadzie to nie dzielą tylko stalo się wirtualnymi operatorami Nie mają już żadnych nadanijików wszystko sprzedali na zachód). Prędkości DOWNLOAD 1160Mbs i wysyłka do około 170Mbs.
Mają dużo nadajników 5G około 3000.
PLUS właśnie jest zacofany i NIE MA ŻADNEGO nadajnika 5G w paśmie C. Nie wiedzą kiedy je uruchomią ba nawet och