Aktywne Wpisy
ataeB +8
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +115
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
W końcu zdajesz sobie sprawę, że wszystko ułoży się dopiero wtedy, gdy weźmiesz się NAJPIERW za te najtrudniejsze dla Ciebie sprawy.
Ktoś tu ostatnio napisał, że ze mnie taka "ezograżyna". 👽
Cholera przecież to jest fantastyczny pseudonim! ::) Nie nazwę się tak tylko dlatego, że strasznie mało u mnie tego "ezo", a dużo "grażyny". Może też wolałam coś, co nie szufladkuje mnie nawet dla mnie samej.
Już dawno podejrzewałam, że niektóre rzeczy w życiu zmienię dopiero, gdy porządnie się rozchoruję i nie pomyliłam się. Ból zmienia perspektywę w pół sekundy. Dlatego po milionie nieudanych prób wiem, że teraz w końcu się uda.
Tyle tytułem wstępu.
#zmiananalepsze