Aktywne Wpisy
OVHcloud +118
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +625
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Kurła, kupujesz takiego Samsunga, to od razu musisz zamawiać do niego akcesoria. A zanim do ciebie dotrą, to już telefon zdąży się wyślizgnąć z ręki i r------ć, bo bez etui jest śliski jak polityk PSL-u.
#oppo #samsung #telefony #android
I o ile mimo nieuzywania etuni nie zdazyl mi sie wysliznac bo zaraz po robocie pojechalem po takie etui jak mi pasuje i okleic dziada, o tyle co do ladowrki to uwazam to za dobry ruch. Tyle mi sie tego wala ze nie potrzebuje nasepnej. Nigdy nie uzywam oryginalnej z telefonu bo uzywam ladowarki
Ale moze jak firmy kupuja to jest inaczej. Niemniej bylo.
Tłuką się, po prostu ze względu na marketing taki ruch jest strzałem w kolano.
Taki Samsung miałby najpierw reklamować swój smartfon z super duper gorilla glas, tytanową ramką, itd. żeby potem sugerować klientowi że jednak niech se go wsadzi do etui. To między innymi dlatego mało kto dodaje tego typu gadżety do pudełka.
Tyle że ja jestem użytkownikiem co kupuje telefon raz na 3-4 lata, a po fanach chińszczyzny zauważyłem że już rok to dla nich dużo, więc dla nich to nawet nie ma sensu kupować lepszego zabezpieczenia...
@meltdown: na głowę jeszcze aż tak mocno nie upadłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)