Aktywne Wpisy
patryk_66 +258
Birdperson +474
Serdecznie NIE POLECAM Internetu z Play. Proszę o plusiki, co by więcej osób to zobaczyło.
Krótki opis mojej sprawy:
1) Dzwoni konsultant, że chce przedłużyć umowę na 24 miesiące. Mówi, że bez żadnych zmian.
2) Przychodzi rachunek z wyższą kwotą miesięcznie niż w poprzednich miesiącach.
3) Dzwonię z reklamacją, która zostaje odrzucona.
Krótki opis mojej sprawy:
1) Dzwoni konsultant, że chce przedłużyć umowę na 24 miesiące. Mówi, że bez żadnych zmian.
2) Przychodzi rachunek z wyższą kwotą miesięcznie niż w poprzednich miesiącach.
3) Dzwonię z reklamacją, która zostaje odrzucona.
GRZECHNIK Robert Sebastian, KWW KONFEDERACJA PJJ BEZPARTYJNI;
KASZTELOWICZ Łukasz, KW PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ;
MICHALAK Jerzy Andrzej, KW STOWARZYSZENIE „BEZPARTYJNI SAMORZĄDOWCY”;
PRIGAN Grzegorz Tomasz, KWW WROCŁAWIANIE DLA WROCŁAWIAN;
SUTRYK Jacek Zbigniew, KWW JACEK SUTRYK LEWICA I SAMORZĄDOWCY.
i weź tu wybierz.
Bodnarowa to tylko o innowacyjnosci i ze hale kongresowa we wro wybuduje, na cholere tu hala. Prigan za to wybuduje muzeum podroznicze, przynajmniej sie zarzeka ze to zrobi. NIe wiem czy zeby zachecic do glosowania na siebie, czy wrecz przeciwnie ;) I ze nadwyzke budzetowa wypracuje, chcialbym zobaczc jak robi taki szpagat z budzetem, jak mamy ponad 5MLD dlugow.
Szukalem czegos o Grzechniku, ale ma same komunaly i nic sensownego nie mowi poza frazesami.
Dramat. Jaros by niewiele w sumie zmienil w tym wyborze.
#wroclaw #wyborysamorzadowe2024 #wybory
Na kogo zamierzasz zaglosowac?
@pasta_alla_carbonara: To ta "trzecia droga", która wybrała Tuska na premiera? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak, to właśnie ta trzecia droga. W czym problem? Chodzi o tą narrację konfopisu, którzy chcą wmówić wyborcom trzeciej drogi czego oczekiwali przed wyborami?
@Murasame: Ale to nie "konfopis" wmawiał, że są trzecią drogą, tylko "Trzecia Droga". Chyba Konfederacja to samo "wmawiała" swoim wyborcom, ale to nie oni okazali się kłamcami.
Hala, ale sportowa to by się w tym mieście przydała bo akurat żadnej porządnej obecnie nie mamy. Orbita jest za mała
Trzecia droga nie zdobyła poparcia pozwalającego na samodzielne rządzenie i trzeba mieć gwódź w mózgu, żeby dziwić się, że weszli z kimś w koalicję.
Przynajmniej robią to otwarcie w ramach koalicji a nie udają na tiktoku, że są niezależni jak konfederacja.
@Murasame: Lewica też, ale oni nie udają na tiktoku, że są trzecią drogą jak Hołownia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A Grzechnik to nie wiem jak chce wygrać, bez choćby jednego plakatu.
@pasta_alla_carbonara trochę żal mi Jarosa, bo znowu partia go w uja zrobiła, a już się wstępnie dogadywał z Akcją MIasto i robił grunt pod wybory i znowu zrezygnował.
@saviola7: a skąd, konfokacapia wcale nie liże rowa pisowi od początku obecnej kadencji xD
@Ogau: O, widzę poziom jak w komentarzach pod artykułem na onet.pl
@saviola7: cieszę się, że więcej ludzi zauważyła, że to prorosyjska przybudówka PiSu
@saviola7: nie wiem jakie masz pudełka w domu, ale że nawet one są mądrzejsze od ciebie to przypau ( ͡° ͜ʖ ͡°)