Aktywne Wpisy
koronawirus +1260
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
ish_waw +315
Bo po pierwsze teraz Rosja będzie 100 lat gadała, że Ukraina im fałszuje wybory a po drugie Ukry dają Rosji pretekst do ataków. Bo wpieprzania się w cudze wybory nie można nazwać inaczej jak aktem agresji.
Przecież taki zabieg by i tak nic nie zmienił, jeżeli chodzi o wyniki wyborów w Rosji, każdy kto ma choć pół mózgu o tym wie.
Ja rozumiem, że 3/4 świada im pomaga finansowo, ale sami rozpiedalają swój kraj i to w bardzo lekkomyślny sposób.
#ukraina #wojna #bekazlewactwa #beazpodludzi#rosja
@Roess: Jak by ruscy potrzebowali pretekstu...
Niech gadają, gdyby im to realnie przeszkadzało - to by te wybory unieważnili i wykonali ponownie w innym terminie
@Roess: Ukraina się po tym nie podniesie. To prawie tak jakby Rosjanie zaczęli b---------ć ich domy. Och...
@Roess: Rosjanom spadła produkcja benzyny tak, że wstrzymali eksport i powoli zaczynają szukać, gdzie je kupić (do wyboru mają Koreę Północną, Chiny i Białoruś)