Aktywne Wpisy
Napedikr +1059
Ktoś mi powie dlaczego pomimo skumulowanej prawie 50% inflacji, nikt nie planuje waloryzacji kwoty wolnej od podatku oraz progu podatkowego w tym kraju? To jest skandal większy niż kredyt 0% w #nieruchomosci . W drugim progu relacja netto do brutto to 50%.. Z 10tys brutto na konto wpada 5tys, jeśli to nie jest kradzież to jak to nazwać?
#praca #podatki #ekonomia
#praca #podatki #ekonomia
mrocznegacie +192
Dobra, z racji tego, że dziś zarobiłem trochę przez wifi i telefon to robię rozdajo.
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro do 12
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B).
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro do 12
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B).
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Mirki czy macie jakąś część garderoby, albo np zegarek itp albo cokolwiek co nosicie już ponad 15-20+ lat albo w przypadku młodszych ludzi, x rzecz noszona kilka lat ?
Jeśli chodzi o mnie to noszę pasek do spodni od ponad 25+ z bigstara ma specyficzny deseń, oczywiście mam dwa czy trzy inne, ale i tak noszę praktycznie tylko ten, po prostu go lubie, klamra jest zbudowana z podkowy dla konia - cowboy style, pasuje do jeansów jak i do spodni typu bojówki, im jestem starszy tym mniej rzeczy kupuje i noszę, staram się wyglądać schludnie elegancko czysty i zadbany, ale nie wariuje z modą.
@Drake1: Oczywiście, że tak. Mam ich całkiem sporo chociaż u mnie nie 15 a 5-7 bardziej. Dla mnie to jest normalne i naturalne wręcz nawet pomimo tego, że ja jakoś turbo przesadnie nie dbam o takie rzeczy i mam sporo rzeczy
Nie, bo w sumie samo zaistnienie tego sznurka było jedynie impulsem chwili, nie planowanym w żaden sposób, nie związanym z niczym konkretnym. Bo ta pierwsza wersja to była taka około 3mm czarna linka, stopiona na końcówkach zapalniczką i sklejona ze sobą równiutko tak, że stanowiła całkiem zgrabną bransoletkę z prawie niewidocznym łączeniem, którą zrobiłem z nudów jakimś długim, zimowym wieczorem. Była niemożliwa do zdjęcia z nadgarstka
@Drake1: Tak
Gx