Aktywne Wpisy
Macielskojewski +254
W 1996, w moim rodzinnym Sanoku na Podkarpaciu, odbył się koncert Coolio.
Gimby nie znajo, ale to taki raper był, co wykonał Gangsta’s Paradise. Kiedyś bardzo popularny.
I w tym 1996, na urodziny lokalnej rozgłośni radiowej Radio Bieszczady, zaproszono tego Coolio do Sanoka. Oglądałem go z bliska jako ówczesny dziennikarz Radia Bieszczady. To był jedyny koncert Coolio w Polsce, a on był u szczytu popularności. Nie mam pojęcia jak go ktoś ściągnął do 40 tysięcznego Sanoka.
Coolio wszedł na scenę, mocno sponiewierany używkami, coś tam zaśpiewał, po czym krzyknął „Sanok motherfuckers!”
I tłum oszalał - „Sanok?!! Słyszałeś?! On powiedział Sanok!!”
Gimby nie znajo, ale to taki raper był, co wykonał Gangsta’s Paradise. Kiedyś bardzo popularny.
I w tym 1996, na urodziny lokalnej rozgłośni radiowej Radio Bieszczady, zaproszono tego Coolio do Sanoka. Oglądałem go z bliska jako ówczesny dziennikarz Radia Bieszczady. To był jedyny koncert Coolio w Polsce, a on był u szczytu popularności. Nie mam pojęcia jak go ktoś ściągnął do 40 tysięcznego Sanoka.
Coolio wszedł na scenę, mocno sponiewierany używkami, coś tam zaśpiewał, po czym krzyknął „Sanok motherfuckers!”
I tłum oszalał - „Sanok?!! Słyszałeś?! On powiedział Sanok!!”
Vermeerrr +3
Co sądzicie o tym? Mam podobny problem
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #randkujzwykopem #pytaniedoeksperta
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #randkujzwykopem #pytaniedoeksperta
There are 2 types of rabies vaccine.
1st is rabies vaccine which is to be taken on day 0, 3, 7, 14 and 28. This vaccine takes time to work and build immunity against rabies virus. This vaccine alone might not be enough to stop rabies after a bite.
2nd
Rabies. It's exceptionally common, but people just don't run into the animals that carry it often. Skunks especially, and bats.
Let me paint you a picture.
You