Aktywne Wpisy
Solipsyzm +396
Też macie tego typu wysyp rzeczy z AI na #facebook?
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
ClaudeSpeed +9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Szkoda że nie dodał że każdy zakup sprzętu broni czy rakiet oddala zagrożenie ze wschodu. W podstawówce powinni uczyć że kacap rozumie jedynie język siły.
#ukraina #rosja #wojna #wojsko
aż sam zacząłem czuć szczypanie w odbycie. Wszystkie trolle odpaliły się na ten zakup jakbyśmy już do wojny wchodzili i likwidowali Królewiec. Ten zakup to musi być rewelacyjna decyzja skoro go tak krytykują, gdyby był mniej istotny to by go bagatelizowali, śmiali by się z małej ilości rakiet lub zmarłego zasięgu, a w tym przypadku nie ma się z czego śmiać.
Mój ulubieniec poniżej.
@Little_Makak: dokladnie ten sam przekaz cisnie co ten górski kolaborant xD
https://youtu.be/_zqOhsNhme4?si=MOryMkMvF-9WfN98
To wiele mówi o kacapskim mikrospołeczeństwie.
@Little_Makak: Akurat w tym miejscu napisał prawdę. Nie uważasz, że to niepokojące, gdy trolle nie muszą nawet wymyślać narracji, tylko mogą po prostu opisywać stan faktyczny? Jesteśmy w głębokiej D, jedyne, co nas ratuje, to żałosny stan Rosji.
Nadal uważam konflikt z NATO za nierealny, ale jednocześnie coraz bardziej boję się naszych europejskich "strategów" i rodzimych "dowódców", psia ich mać.
Tak, nagrania naszej armii poginającej w stalakach
@Cytryn__ Dobrze że wielka r000syja się uczy i dostosowuje swoją politykę do XXI wieku... Dzięki czemu będzie silna i potężna.
Poważnie, za dużo siedzisz na wykopie, wszystko sprowadzasz do bardzo wąskiego horyzontu internetowej trollerki.
Wydaje mi się, że nie jesteś zbyt zorientowany w sytuacji na zachodzie - gdybyś był, to by ci szybko przeszło. W grę wchodzi wiele scenariuszy, które nie