Aktywne Wpisy
Krzewiciel_prawdy +388
Ceny kakao, jak już wspominałem, wywaliło.
Obecna cena lidlowskiego odpowiednika słynnej książki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Deco Morreno, Belbake, 200 gramów - 5,79.
Cena Wedla mlecznej, bez promek, też Lidl - 4,79. 90 gramów.
Polub ten wpis, a zawołam Cię po rozliczeniu kontraktów w czerwcu i wrześniu (wtedy wjadą dostawy po nowych cenach), sprawdzimy polską inflację złożoną po wartościach m/m, a także ceny i gramaturę (ostrożnie!) Wedla i
Obecna cena lidlowskiego odpowiednika słynnej książki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Deco Morreno, Belbake, 200 gramów - 5,79.
Cena Wedla mlecznej, bez promek, też Lidl - 4,79. 90 gramów.
Polub ten wpis, a zawołam Cię po rozliczeniu kontraktów w czerwcu i wrześniu (wtedy wjadą dostawy po nowych cenach), sprawdzimy polską inflację złożoną po wartościach m/m, a także ceny i gramaturę (ostrożnie!) Wedla i
Nie pozostaje nic innego niż życzyć wszystkim Polakom aby rząd tych libków i podnóżków developerskich wprowadził kredyt 0 procent w tak zajebistej formie jak
- niedziele handlowe
- obniżenie (zniesienie) belki
- powrócenie do składki zdrowotnej sprzed nowego ładu
@onomatopejusz: Których libków?
Zapomniałem dać cudzysłów, bo oni mają się za libkow, chociaż kawiorowa lewica i platformersi lubią lizać rowa bogolom i przekierowywać podatki na biedotę ( ͡º ͜ʖ͡º)
A w opozycji razemki którzy by bili podatkami każdego kto ma na masło do chlebka. Ehh
@onomatopejusz:
To są libki, ale w rozumieniu amerykańskim. Czyli służą dużemu kapitałowi (korporacjom), przy jednoczesnym lewicowym światopoglądzie.