Aktywne Wpisy
Teuvo +13
potrzebuję prywatnego doradcy, życiowego przewodnika, człowieka który zna się na wszystkim (a jak na czymś się nie zna to może się dowiedzieć) i byłby w stanie udzielać mi wartościowych porad i pomóc w trafnym podejmowaniu trudnych życiowych decyzji
Vanlid +33
Uwielbiam, gdy Pani Krychowiak jest na Narodowym. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mecz #reprezentacja
#mecz #reprezentacja
Pomimo poważnego charakteru przestępstwa, policja unieważnia swoje śledztwo, stwierdzając, że młody wiek sprawców, którzy również mają 12 lat, oznacza, że nie można wnieść żadnych zarzutów.
Film został nakręcony w mieście Uetersen w niemieckim stanie Szlezwik-Holsztyn, opublikowanymy wraz ze zdjęciami przez niemiecką gazetę Bild
Patrick był, w stanie całkowitego strachu, ciągnany za włosy, uderzali go i mówili aby błagał o wybaczenie. Twarzy Patricka pokryta są czerwonymi śladami i pozorną krwią, gdzie został uderzony
Turecka młodzież krzyczy „Fuck off!” po turecku podczas wideo, kiedy w końcu wypuścili ofiarę.
Bild donosi, że film został już nakręcony w lutym, ale śledztwo policyjne w sprawie napaści i tortur zostało już zamknięte, a policja twierdzi, że ich ręce są związane.
"Uczniowie to 12-letnie dzieci, które zgodnie z prawem nie są jeszcze odpowiedzialne za przestępczą" - powiedział rzecznik policji.
#niemcy #polityka #podludzie #bekazlewactwa
Zgadzam się, tylko skąd tyle nienawiści w dzieciakach 12 letnich? Yebana patolgia
W tym wieku po powinni niszczyć pokrzywy - jak w tym memie
Jeśli tego doświadczyłeś to jest Cię szkoda. Pozostaje mieć cichą nadzieję, że życie ich za to kiedyś dojedzie. Trzymaj się Mirek
Powiem Ci miras że nie ma co generalizować.Bo bywa tak,ze ludzie którym się że tak powiem nie powodzi tez robią pod górkę ludziom którzy maja po prostu lepiej, z czystej zazdrości - która jest rzeczą ludzką
Każda grupa społeczna odwala fikołki. Najważniejsze to postarać się nie żyć przeszłością - wiem,że łatwo powiedzieć, ale jak to mówią piękne są dni których jeszcze nie znamy :)
Z wykopwej definicji sam jestem