Aktywne Wpisy
ludi91 +83
#famemma #budda #youtube
Serio ktoś myślał że 20 letni chłopak który wrócił ze zmywaka w UK. Sam rozkręcił tak kanał na YT i z czapy miał takie samochody? A zapomniałem, jakaś furę kupił po powrocie i zaczął ją wypożyczać i zaraz otworzył wypożyczalnie Xd loterię są tylko do zarabiania a akcje charytatywne, żeby normictwo go broniło i chwaliło.
Serio ktoś myślał że 20 letni chłopak który wrócił ze zmywaka w UK. Sam rozkręcił tak kanał na YT i z czapy miał takie samochody? A zapomniałem, jakaś furę kupił po powrocie i zaczął ją wypożyczać i zaraz otworzył wypożyczalnie Xd loterię są tylko do zarabiania a akcje charytatywne, żeby normictwo go broniło i chwaliło.
Daddy2137 +8
Wiecie co robić. Zj€baliśmy 15 października. Mamy szansę naprawić błąd 7 kwietnia.
#polityka #wybory #sejm #obowiazkowecwiczeniawojskowe #bekazlewactwa #lewackalogika #dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn
No naprawiam. Głosowałem na 3D, a teraz ministrowie tej partii mówią, że nic nie zmienią w razie poboru.
Trzeba być debilem aby jeszcze raz popełnić ten błąd.
@sildenafil: a to PiS by zmienił zasady poboru? ta mafia pierwsza by nas wypchnęła z domów żebyśmy zdychali w okopie
Obecnie jak frekwencja wynosi 70% to jedyne co można będzie powiedzieć przy przywróceniu poboru to tylko: Tego chcieliście!
@sildenafil: zarzekałeś się, że nie będziesz głosował na nikogo. Zawiodłem się na tobie. Skąd w tobie tyle fałszu i kłamstwa?
@sildenafil: eee…że gdyby 100% elektoratu stanowiły kobiety, a mężczyźni zademonstrowaliby brak zainteresowania polityką wtedy politycy bardziej dbaliby o mężczyzn?
W takim razie jakby feministki i kobiety przestałyby głosować wtedy prędzej wywalczyłyby aborcje? A górnicy jak chcą więcej przywilejów to też powinni