Wpis z mikrobloga

Jakich ja czasów dożyłem, że ktoś kibicuje Najmanowi. Zawsze był mi obojętny, nawet mnie bawił jako worek treningowy. Jednak po tym co odwalił w walce z Kasjo dla mnie stał się totalnym śmieciem. Wtedy nie miał z mojej strony żadnego szacunku, ale uważam, że mimo wszystko show na tamten moment robił dobre. Teraz się już nawet w tym wypalił, sto razy powtarzanie kude mą nie jest zabawne, a nazywanie się cesarzem totalne bezbectwo.

Cieszę się, że Jacek wygrał. Czułem emocję jak podczas walki Kasjo - Parke, czy Polak - Ferrari 1. Jednak totalny brak szacunku ze strony federacji, wszystko było ułożone pod odklepusa. Niech Jaca wskakuje do Prime i tam toczy boje z kurkami.

#famemma #primemma #cloutmma
bartexx96 - Jakich ja czasów dożyłem, że ktoś kibicuje Najmanowi. Zawsze był mi oboję...

źródło: obraz_2024-03-10_022828707

Pobierz
  • 8
@bartexx96: Najman był zerem od zawsze. Dłużnik, który przepisał wszystko na żonę, żeby komornik mógł go cmoknąć w #!$%@?. Cwaniak zarabia miliony i nie ma honoru, żeby spłacić długi. To #!$%@? gamonie nastoletnie się nim podniecają, bo za czasów walki z Wawrzykiem i Pudzianem byli jeszcze w jajach starego, a te pokolenia nie umieją korzystać z wyszukiwarki, ich internet składa się z Messengera, Tiktoka, Instagrama, Youtuba, czyli kilku aplikacji. Przeszłość też
a te pokolenia nie umieją korzystać z wyszukiwarki, ich internet składa się z Messengera, Tiktoka, Instagrama, Youtuba, czyli kilku aplikacji

@BrakSlowNaToWszystko: dobrze powiedziane, zamiast coś wyszukać to napiszą "zna ktoś jakiegoś dobrego szambiarza?" na IG, pokolenie przygłupów