Aktywne Wpisy
Lewusx +145
Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda?
Da się.
Pytania czy jest powodzenie u kobiet?
Jest.
Czy wyglądam jak monstrum na codzień?
Chyba nie.
Da się.
Pytania czy jest powodzenie u kobiet?
Jest.
Czy wyglądam jak monstrum na codzień?
Chyba nie.
Czy kulturystyka to kalectwo?
- Tak. 36.0% (750)
- Tak i to jak. 64.0% (1336)
EnzoMolinari +71
Nowa funkcjonalność w Volkswagenie. Powinni wprowadzić to od razu seryjnie do wszystkich aut wszytkich producentów. I tak nie może wydarzyć się nic gorszego niż jeździec bez głowy na autostradzie.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Jezu, faceci, jak Wasza baba zamówi książkę Agi Rogali to wiedzcie że szykują się jazdy.
Jak zaczęła oglądać jej filmiki, to przejściowo było nawet lepiej ale ...
Nasilenie imb ostatnimi czasy sięga zenitu. A książka ledwo doszła. Chyba nawet jeszcze nie czytana.
Nie wiem co ta baba plecie za farmazony na insta xD ale z w miarę spokojnego życia, ostatnio zrobiło się na prawdę źle.
Ostatnio wywleka brudy sprzed tygodnia, h*@ to akurat standard, dobrze że nie sprzed 5 lat co nie ? ale chodzi przez tydzień lekko obrażona i widać że knuje imbe z wyprzedzeniem.
Regularne są sceny zazdrości o córkę , bo mam z nią lepszy kontakt niż różowa.
Wiecie dlaczego? Bo rozmawiam a nie jak jej xD rodzice gadam o sobie i dominuje rozmowę.
Obiektywnie to baba jest chyba wredna, bo z tego co mówi, koleżanki w pracy gadają tylko jak ona wychodzi z pokoju, o czym mi często płacze. Oczywiście jej kontakty towarzyskie na tym się kończą, bo nie zdołała utrzymać ich z koleżankami z liceum, ani nie pozwoliła na spotkania z rodzinami moich kolegów.
Aaahhhh, sory za składni, tak mi się zebrało po piwie na spowiedź.
#logikarozowychpaskow
#gozkiezale
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: tylko czy to na pewno wina filmików jakiejś pseudo ekspertki? jeśli wcześniej było okej, a teraz nagle jej się zmieniło, to raczej nie dlatego że od wielu lat skrywała drugą osobowość która magicznie się uaktywniła po kilku tiktokach.
Bazując tylko na tym co napisałeś, to wygląda na to ona ma jakieś problemy emocjonalne albo społeczne(jak większosć kobiet), ale dobra wiadomość jest taka że próbuje gdzieś szukać wiedzy i się rozwijać. Oznacza się ze ma otwarty umysł i da się z