Wpis z mikrobloga

@xXxPu55ySl4y3RXxX przed strzalem wyciagasz i walisz poza teren cipki. Przed wlozeniem i w trakcie musisz uwazac na preejakulat. Bez problemu sie tego nauczysz kontrolujac swoja pałe w trakcie silnego podniecenia. Bedziesz czul kiedy idzie.
  • Odpowiedz
są takie pigułki które laska może brać. Kilka moich byłych brało pigułki, wtedy możesz kiedy chcesz i do końca w niej. Polecam

Również polecam.
olokynsims - >są takie pigułki które laska może brać. Kilka moich byłych brało pigułk...
  • Odpowiedz
@Nerus20: każdy wie że podczas brania antybiotyków pigułki mają mniejszą skuteczność i trzeba wtedy uważać. Nie róbcie z tego jakiejś tragedii. Seria antybiotyków trwa 10 do 14 dni to żadna tragedia
  • Odpowiedz
@Tata_Kasi: Uwierz mi, że nie każdy. Tak samo jak nieregularne branie tabletek też może mieć na to wpływ (o tej samej porze a nie raz rano raz wieczorem, jak się przypomni) no i te #!$%@? GREJPFRUTY które niemalże mogą zniwelować ich działanie
  • Odpowiedz
@Nerus20: należy ludzi edukować a nie demonizować tabletki antykoncepcyjne. One są skuteczne i bezpieczne, jest wiele rodzajów i jeśli kobiecie jeden typ nie podejdzie to lekarz może jej dopasować.
Jest bardzo fajnie być w związku z dziewczyną na tabletkach, byłem i wiem.

Tak samo jak jest z demonizowaniem prezerwatyw bo nie są w 100% skuteczne ale jakieś 99%. Ale 99% ochrony jest o niebo lepsze niż 0%
  • Odpowiedz