Aktywne Wpisy

Cudowne fawele w Chorzowie. Pamiętajcie - "zostawmy planowanie deweloperom".
https://www.otodom.pl/pl/oferta/piekny-dom-salon-52-m2-tarasy-garaz-x2-ID4w98v
#nieruchomosci
https://www.otodom.pl/pl/oferta/piekny-dom-salon-52-m2-tarasy-garaz-x2-ID4w98v
#nieruchomosci

źródło: chorzow-birkenau1
Pobierz
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie Mirkówny. Mój facet kupił mi taki wynalazek z Gatty i chodzi teraz z oczami kota ze Shreka kiedy założę na randkę i wieczornych zabaw. A ja nie mam na nie pomysłu jak ogarnąć żeby nie zdejmować gdy już zlądujemy by się trochę zabawić. No bo niby autor tego (mój facet pewnie też) miał pewnie na myśli że zdejmuję bieliznę a to zostaje jako element rozrywkowy i można
Słuchajcie Mirkówny. Mój facet kupił mi taki wynalazek z Gatty i chodzi teraz z oczami kota ze Shreka kiedy założę na randkę i wieczornych zabaw. A ja nie mam na nie pomysłu jak ogarnąć żeby nie zdejmować gdy już zlądujemy by się trochę zabawić. No bo niby autor tego (mój facet pewnie też) miał pewnie na myśli że zdejmuję bieliznę a to zostaje jako element rozrywkowy i można

źródło: rajstopy-erotyczne-imitujace-ponczochy-z-pasem-casandra-e22c.1000x1478q85.jpg
Pobierz
Niby niewiele, ale jak to mówią małą łyżeczką też się najesz. W ciągu ostatnich lat wyniosłem niemal cały plastik z tego miejsca, razem z gminą pozbyłem się opon i gabarytów i głównie zostało tutaj szkło. Czasem biorę wiadro i do niego zbieram bo worki przecina albo rwie ciężar
#sprzatamylasy #akademiachlopskiegorozumu
źródło: temp_file787557683362149587
PobierzPropsuję takie działania!
Czasami chodzę na spacery z workiem i chwytakiem, ale ilość śmieci na niektórych leśnych trasach nigdy się nie kończy
(szczególnie szklane butelki szybko zapełniają worki).
Jestem "leśnym dziadem" i za każdym razem, jak spotykam wysypisko syfu w lesie, foto+ gps i zgłoszenie na SM. Przyjeżdżają i grzebią w śmieciach by dane uzyskać. A bywa często u januszy tak, że firma remontująca coś tam, ma w doopie ochronę naszych lasów, czy ogólnie ochrony przyrody.
Nasz Skarb Narodowy- dla przyszłych pokoleń, jak można śrać kolokwialnie we własne gniazdo?
Jak widać można i ma się dobrze. W
nie nauczysz chamów sprzątając po nich,
powinna pójść nagonka i wprowadzenie powszechnego "podatku od sprzątania lasów" to ból d--y byłby taki, że stare baby zamiast w oknach siedziałyby przy wjazdach do lasów i pilnowały xD
Ostatnio zebrałem też 100 litrów śmieci i wyszło 11,5 kg
Dobra robota Mirek
Jakieś rady? Jaki strój? Jakie rękawice? Czy chwytak taki metrowy się przyda czy strata czasu?