Aktywne Wpisy

Uuroboros +4
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

Twoja_tata +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Niby niewiele, ale jak to mówią małą łyżeczką też się najesz. W ciągu ostatnich lat wyniosłem niemal cały plastik z tego miejsca, razem z gminą pozbyłem się opon i gabarytów i głównie zostało tutaj szkło. Czasem biorę wiadro i do niego zbieram bo worki przecina albo rwie ciężar
#sprzatamylasy #akademiachlopskiegorozumu
źródło: temp_file787557683362149587
PobierzPropsuję takie działania!
Czasami chodzę na spacery z workiem i chwytakiem, ale ilość śmieci na niektórych leśnych trasach nigdy się nie kończy
(szczególnie szklane butelki szybko zapełniają worki).
Ostatnio zebrałem też 100 litrów śmieci i wyszło 11,5 kg
Dobra robota Mirek
Jakieś rady? Jaki strój? Jakie rękawice? Czy chwytak taki metrowy się przyda czy strata czasu?