Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +66
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Anonim5 +870
Ostatnia jazda rozbudziła moją ochotę jazd po terenie Beskidu, ale niesprzyjająca pogoda nie pozwała ciągle na to. Dzisiaj w końcu było na tyle sucho, ze mogłem pojechać. Jedynie rano w drodze na pociąg w Opolu ręce mi całe zczerwieniały i były nadwrażliwe z powodu chłodu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale ile ludzi w Wiśle i Ustroniu... Czulem sie jak w Sopocie w lecie - człowiek na człowieku. Sprawiło to, że o komfortowej jeździe mogłem tam zapomnieć - ale przynajmniej widoki dopisały :3 Dalsza jazda spokojna, fajnie mi się jechało najpierw po wojewódzkiej, a następnie krajowej dwupasmowej drodze. Mogłem tam ładną prędkość przelotową uzyskać, ale dalej odczuwam braki kondycyjne. Ahh gdzie moja forma z jesieni ( ͡° ʖ̯ ͡°)
ps 1: Zdobyłem 53 nowych kwadracików (。◕‿‿◕。)
ps 2: W załączniku zamieszczam zdjęcie fajnego pomniku, który upamiętna naszych lotników w II WŚ
#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #rower #kwadraty #100km
Skrypt | Statystyki