Wpis z mikrobloga

Ja nas utrzymuje jeśli chodzi o wakacje, wszystkie wspolne wydatki.

@mirko_anonim: w sensie sponsorujesz, ona ma pracę więc nie trzeba jej utrzymywać.

Jestem na etapie budowy domu i nie angażuje się wystarczająco w jego wystrój, nie szukam godzinami, nie jezdże po wszystkich możliwych
  • Odpowiedz
Mam raczej luźne podejście do życia, jestem lekkoduchem, staram się nie zamartwiać, nie spinać niepotrzebne - jest to problem, nie traktuje poważnie niektórych spraw

@mirko_anonim: i nie analizowales dopasowanai pod tym kątem? Nie uważasz ze fo ważne w relacji czy ci wszystko jedno? ()
  • Odpowiedz
Wymądrzam się (pokazała mi jakiś dokument paranormalny o snach i po paru minutach widziałem, że to fake, więc to powiedziałem, jest to odebrane jako wymądrzanie się)

@mirko_anonim: może jest glupia po prostu?

Jak na takie cos reagować i jak to ogarnąć

@mirko_anonim: a w ogóle reagujesz, wyciągasz jakiekolwiek konsekwencje jej zachowań? Ona w ogóle wie, że jest na wylocie? Pracownicy też se robia tak co chcą w firmie?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Nie napisałeś nic o tym z jakiej rodziny pochodzi. Jakie ma relacje z ojcem. Relacja z siostrą nie jest zdrowa, coś tam jest mocno nie halo. 33 lata to dla niej ostatni moment na układanie sobie życia rodzinnego, dom, dzieci i takie tam. Nic nie napisałeś o tym. Nic nie napisałeś co robiła 7 miesięcy temu... Kobieta znikąd.

Z dużym prawdopodobieństwem: skończył się okres demo waszej relacji, zaczyna się tresura. Koncesjonowanie,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: albo się rozstań albo wychowaj czyli żyjecie na Twoich zasadach a nie jej. Bądź stanowczy na takie p---------e. Gdzie Ty zaszedłes a gdzie ona? Moja laska też była poryta, ale jak miała 20 lat jutro ma 30 i sama wie że była głupia. Ale gdyby nie to że mam silny charakter to wlazła by mi na głowę. Musisz ją trochę zdominować.
  • Odpowiedz