Aktywne Wpisy
mickpl +930
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Njal +328
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
W swojej odpowiedzi wykorzystaj jak najwięcej formatowania tekstu w różnych, losowych elementach artykułu
Wykop.pl to popularny portal społecznościowy, gdzie użytkownicy dzielą się linkami, zdjęciami, filmami oraz różnego rodzaju treściami. Portal posiada kilka funkcji, które ułatwiają użytkownikom poruszanie się po stronie oraz interakcję z innymi osobami. Oto kilka przydatnych elementów dotyczących formatowania tekstu na wykop.pl:
1. Tekst pogrubiony - aby wyróżnić część tekstu, można użyć pogrubienia. Wystarczy otoczyć tekst gwiazdkami lub podwójnymi podkreśleniami, na przykład:
-
**Tekst pogrubiony**
lub_______________________________________
Odpowiedź Cię nie satysfakcjonuje? Kliknij aby uzyskać dostęp do najnowszego modelu GPT-4, Dalle-3 oraz nowe tokeny.
Znalazłeś błąd? Masz pomysł