Aktywne Wpisy

turtledove +4
#bron #strzelectwo #prezent
Mój chłopak ma niedługo urodziny. Chodzi regularnie na strzelnice, ma pozwolenie na b--ń i ma z dwa pistolety, karabin i strzelbę. Do tego ma jakieś kalimatory itp. Co mogłabym mu dac na prezent urodzinowy związany z tym? Jest coś uniwersalnego? Chodzi zarówno na otwarte jak i zamknięte strzelnice.
Mój chłopak ma niedługo urodziny. Chodzi regularnie na strzelnice, ma pozwolenie na b--ń i ma z dwa pistolety, karabin i strzelbę. Do tego ma jakieś kalimatory itp. Co mogłabym mu dac na prezent urodzinowy związany z tym? Jest coś uniwersalnego? Chodzi zarówno na otwarte jak i zamknięte strzelnice.

RunningMan +3
Wytłumaczy mi ktoś czemu w PL są takie popularne kanały o krypto? Te wszystkie Phile Konieczne i inni naganiacze mają po 300k subskrypcji a z takich typowo inwestycyjnych to chyba tylko zawód inwestor ma ponad 100k ewentualnie szur21 (ale jego chyba nikt nie tratuje poważnie). Serio ludzie w PL jak inwestują to ładują wszystko w krypto?
#gielda #kryptowaluty #youtube
#gielda #kryptowaluty #youtube
dzisiaj w radiu mówili o tym smrodzie co byl wczoraj. Na niebuszewie strasznie bylo czuc od rana az do popoludnia. Do radia dzwonil nawet sluchacz co czul ten zapach po drogiej stronie rzeki w Lubczynie.
To na 100%z Polic, jak sie tam czasem przejezdza to jest identyczny smród.
Mowili ze to dwutlenek siarki tak smierdzial, ale mi się wydaje, że to raczej amoniak lub związki azotowe.
Ma ktos jakies informacje na ten temat?
Babka z inspekcji srodowiska mowila ze szukaja winnego, ciekawe czy ktos ukarze te zaklady za zanieczyszczenia.
Ja na Niebku nic nie czułem.
https://wiadomosci.onet.pl/pogoda/alarm-na-zachodzie-polski-nagle-skoczyl-poziom-szkodliwego-zwiazku/mxcybym
obstawiam fosfan - notorycznie truje północ szczecina