Aktywne Wpisy
Lardor +181
Idę sobie rano a tu taki widok z tyłu jest szkoła, dobrze że to był wczesny ranek bo dzieci do szkoły tedy chodzą. Kieorwca uciekł z miejsca zdarzenia #krakow #polskiedrogi #samochody #motoryzacja
grimhzr +376
powiedz jak stary jesteś nie mówiąc jak stary jesteś. tylko milenialsi i starsze pokolenia będą wiedziały co do tych beczek niektórzy wsadzali zamiast kapusty ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #kiedystobylo #takbylo
https://www.ugk.pl/komunikat-o-zgromadzeniu-07
@uzytkownik2560: albo zdalna
@pasta_alla_carbonara: nie mam wiedzy jak wygląda sprawa północy. Niemniej wiem, że mają go zaostrzać więc przypuszczalnie będzie na łączniku Długołęka tożsamo jak na południu, jeśli nie gorzej.
@Iudex, @orzeszkiziemne : jechać można przez Bielany - wiochą a potem jak stara DK 8 - tylko nie wiem
Machnąłeś się 8 dni i twierdzisz, że to nie robi różnicy??
Widzisz różnicę między datami 27.02-10.03, a 28.02-3.03? Między 5 dniową blokadą a 13 dniową?
ktoś wie czy są tam jakieś firmy, które ściągały zboże z Ukrainy?
A tak serio to jedz po prostu DK35. Ja wiem, że nawigacji wydaje sie, że w Maluszowie trzeba zjechać na A4, ale trzeba być debilem żeby pchać się w prawdopodobny korek jak można pojechać obwodnicą Tyńca. Pewnie też będzie gorzej, ale jakoś da radę. Ja w środę prawdopodobnie do Marcinowic będę
No właśnie mam kilka opcji czy ruszać od polnocnego wezła AOW albo od Powstańców kolo 17 w piątek, więc chyba wybiorę miasto i gdzieś południem się będę przebijać.
Powaliło ich, tak to oni poparcia społecznego nie zdobędą. Niech sobie urzędy blokują przez 12 dni, jak ja z kołchozu będę wracał codziennie? ヽ( ͠°෴ °)ノ