Wpis z mikrobloga

@Metylo: aż kurde mam trochd ochotę pójść na taką konferencję zobaczyc co sie tam dzieje, ale chyba aż tak mi nie zależy żeby wyjść z domu. Myślę że @mickpl powinien się wybrać żeby zobaczyć jak wygląda jama zła od środka.
  • Odpowiedz
@Metylo: taka tajemna wiedza z zakresu wpisania w google "jak obnizka stop procentowych wplywa na ceny mieszkan" i ze u dewelopera mozna kupic w systemie 10/90, ze az trzeba szkolenia robic
  • Odpowiedz
@Metylo: Ja p------e. Ja rozumiem kupić mieszkanie do remontu, walnąć lifting i sprzedać z jakimś tam zyskiem.
Ale flipy na pierwotnym to jest wyższa forma patologii.
  • Odpowiedz
Jak coś daje spory profit to się o tym nie mówi tylko się to doi a jak już przestaje być tak opłacalne jak na początku to się zaczyna zarabiać na szkoleniu. Tak to działa wszędzie.
  • Odpowiedz
@Hmrogrz: tylko że on to nazywa zjazdem, a naprawdę to "szkolenie" pewnie z 2 koła kosztuje, na którym nie dowiesz się nic. Tooze być najdroższa kawa w twoim życiu
  • Odpowiedz
@Metylo: dzień dobry
Aby kupić mieszkanie należy wejść na olx i kupić. Potem jeszcze trzeba pojechać do notariusza i złożyć podpis. I tak oto są Państwo inwestorami. Gratuluję!
500 zł się należy.

Zapraszam na networking, poznają Państwo innych Państwa co kupili.
  • Odpowiedz