Aktywne Wpisy

njay +138
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

magdalena-gaska +52
Nauczyłam dziecko szczekać na psy jak te na niego szczekają żeby się nie bał kundli, tak wiem głupie ale działa xd ostatnio jakaś właścicielka kundla się spłakała, że dziecko jej psa denerwuje
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze
- nie chcesz mieć już dzieci
- masz mnóstwo zamrożonych próbek i nikomu w związku nie przeszkadzanie zapłodnienie "z próbówki"
- masz 20 000+ PLN na rekonstrukcje która ma jakieś 15% szans niepowodzenia
Zawsze może być jeszcze tak że z jakiegoś powodu zakończysz związek z partnerką a następna nie będzie sobie życzyć (np. ze względów religijnych) inseminacji i
Pewnie to beit, ale antykoncep ja hormonalna to nie są cukierki tylko leki, które mają realny wpływ na zdrowie i są.opoczucie. Równie dobrze można powiedzieć
Też żadnej konsekwencji ¯_(ツ)_/¯
To juz lepiej byc przegrywem niz tak godnosc tracic.
Nie ma ciuchów z plastiku, najgorsze co możesz trafić to poliester który nie jest szkodliwy. A tak to kobiety chodzą w jedwabiu czy bawełnie także twój tok myślenia jest co najmniej dziwny.
@ChadLite_Looksmaxing: To jest bardzo dobry sposób... na walkę z kryzysem demograficznym ;)