Aktywne Wpisy
ForTravelSayYes +35
Zacznijcie pić w pogodę, jak obecna 3-4l wody dziennie. Badania Narodowego instytutu zdrowia człowieka (PZH) nawet mówią o tym, że statyczny „bystry” Polak pije okolo 1l w szczytach do półtora litra wody dziennie. Plus do tego w perspektywy pracy medyka mając do czynienia z pacjentami co doznali udaru cieplnego to albo odwodniony i dopity jeszcze alkoholem, albo dwie szklanki wody dziennie, a potem „POGOTOWIE! MORDERCZE UPOŁY MNIE ZABIJAJO”. Zabija was głupota i
Minieri +189
No i spełniło się moje życzenie - sobotnia nocka wybitnie spokojna. Trafiły się oczywiście głośne grupy imprezowiczów, ale wszyscy grzeczni i z kulturą, a to w przypadku podpitych grup nie zdarza się zbyt często - zazwyczaj znajduje się chociaż jeden osobnik który próbuje popisać się przed resztą. Często też skracają dystans i mówią do mnie od razu na Ty, co jest ok, ale tylko kiedy brzmi to "mógłbyś to piwo dać z
a no i 42k aktywności w ~2 lata, na pewno zwykły entuzjasta xD
#ukraina #wojna #propaganda #rosja
Przecież to jest to samo zagranie które robił mial85. Również wyciszono go na wiele miesięcy aby znowu uderzył.
Ani na jednego ani na drugiego komucha nikt nie dał się nabrać
https://wykop.pl/wpis/75168149/uwazam-ze-grooveer-zainspirowal-sie-dzialalnoscia-
Wszyscy są ruskimi agentami.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
To wszystko jest po prostu dęte. I niewiele warte argumenty. Ruska propaganda... dwa lata temu pisać, że.ukraina nie ma szans.to była Ruska propaganda. Pisać, że zelenski to aktor to była propaganda. W zasadzie wszystko co odbierało od