Wpis z mikrobloga

Wykopki i ich pamięć złotej rybki. Rok czy dwa lata temu jedno z topowych propagandowych kont, dzisiaj napisał że przeprasza, odwraca biegun i zgarnia plusy xD W końcu ludzie zaczną go sobie kojarzyć jako tego "naszego" i wierzyć w to co mówi, a coś mam pewne przypuszczenia co do jego możliwej narracji w krytycznej fazie wojny ( ͡º ͜ʖ͡º) Tylko wtedy już nie każdy będzie pamiętał o jego pochodzeniu.

a no i 42k aktywności w ~2 lata, na pewno zwykły entuzjasta xD

#ukraina #wojna #propaganda #rosja
Malbor - Wykopki i ich pamięć złotej rybki. Rok czy dwa lata temu jedno z topowych pr...

źródło: hfgdfgh

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Malbor: Cóż #!$%@?ąc od poglądów na wojnę na Ukrainie to podbijanie sobie atencji jak źródełko plusików wysycha w jednym obozie poprzez woltę do drugiego jest zwyczajnie słabe. @Grooveer to taki odpowiednik pani ma kamerkach, dwa trzy miesiące i będzie jeździł po ukraińcach.
  • Odpowiedz
@Malbor: Ty chyba sobie żartujesz jeśli myślisz, że ktokolwiek łyknął jego "nawrócenie". Jaka pamięć złotej rybki?

Przecież to jest to samo zagranie które robił mial85. Również wyciszono go na wiele miesięcy aby znowu uderzył.

Ani na jednego ani na drugiego komucha nikt nie dał się nabrać
  • Odpowiedz
@Malbor: to mi się podoba. Jak ktoś ma konto 5 lat, to jest to podejrzane. Jak ktoś ma 3 miesiące, to jest to podejrzane. Jak ktoś jest ktywny na Wykopie to jest to podejrzane. Jak ktoś tylko lurkuje to jest to naturalnie podejrzane.
Wszyscy są ruskimi agentami.
  • Odpowiedz
  • 1
@Wilczynski: Ale kto powiedział że posiadanie konta 5 lat jest podejrzane? Czy może chodziło o połączenie tego stanu rzeczy z innym...?

• Odpowiedz
@Malbor: ja to zebrałem, bo mi się wyrzuca agenturalnosc, bo mam konto 3 miesiące. "I wszystko wiadomo". Groover nic.nie.pisał wcześniej więc jest to podejrzane, ja.pisze na fame mma i też jest to dowód.
To wszystko jest po prostu dęte. I niewiele warte argumenty. Ruska propaganda... dwa lata temu pisać, że.ukraina nie ma szans.to była Ruska propaganda. Pisać, że zelenski to aktor to była propaganda. W zasadzie wszystko co odbierało od
  • Odpowiedz