Aktywne Wpisy

Salido +213
Minął 21. (z 66) dzień wakacji.
Najtragiczniejszy dzień tych wakacji
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 11 wypadków śmiertelnych w których zginęło 12 osób.
93
Najtragiczniejszy dzień tych wakacji
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 11 wypadków śmiertelnych w których zginęło 12 osób.
93
źródło: 1-453841-6
Pobierz
PiotrFr +17
Mariusze węszą kolejny spisek producentów po suvach i elektrykach.
Oczywiście ta "klasyczna motoryzacja" to koniecznie R4, najlepiej w klekocie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody
Oczywiście ta "klasyczna motoryzacja" to koniecznie R4, najlepiej w klekocie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000022423
Pobierz

#biedatech (tag na mój złom) #elektronika #motoryzacja
źródło: IMG_20240224_141940
Pobierzźródło: IMG_20240224_140923
Pobierz@DonRzoncy: przeciętny handlarz wyrzuca takich średnio sprawnych rzeczy kilkadziesiąt kg w miesiącu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@DonRzoncy: typowe w starszych bmw, czerwone ledy padają... Trzeba wymienić wszystkie razem.
@walokid: No i tu jest sedno- z tego co widzę to te co dostałem są dość drogie. Poza tym bardzo ważna jest w takich naprawach też estetyka. Dla siebie
Problem jest teraz taki: w tej lampie znalazłem urwany element, tylko nie wiem co to jest xD Jak obczaję i pomierzę to może za kilka godzin czytając różne fora i karty techniczne dojdę co to było.
źródło: IMG_20240224_161917
PobierzCO TU, K---A, JEST DO ZROZUMIENIA? GDZIE TU JEST JAKIŚ ZWIĄZEK PRZYCZYNOWO-SKUTKOWY, JA P------Ę.
No to że pojechałem na kawę, a jak już tam byłem- to mi ktoś dał te lampy. Skrót myślowy. Postaram się więcej nie grzeszyć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeśli ktoś nie nadąża to jest mi po prostu przykro. Bo to znaczy że informacja którą wysłałem nie dotarła do odbiorcy. Albo nie została zrozumiana przez ich wszystkich. Czyli nie