Aktywne Wpisy
heksengerg +360
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
Pasterz30 +85
Huop co se prądnice wydrukował i ładowarkę zlutował. A Wy co, nadal płacicie za prąd? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trochę się z tym bujałem ale (glosem grubasa Walaszka) - warto było.
Projekt całkowicie mój, pierwszy jaki robiłem na drukarce, nie korzystałem z żadnych gotowych elementów 3D. Oryginalnie miała to być prądnica do wiatraka ale to wymaga zupełnie innej konstrukcji - teraz już to wiem. Po czasie kilka rzeczy zrobiłbym też inaczej ale to miało być głównie w celach edukacyjnych ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jeżeli chodzi o wydajność to lajtowo ładuje telefon, do 8-10V przy niezbyt dużych obrotach wyciągam (szybciej nie chcę
Projekt całkowicie mój, pierwszy jaki robiłem na drukarce, nie korzystałem z żadnych gotowych elementów 3D. Oryginalnie miała to być prądnica do wiatraka ale to wymaga zupełnie innej konstrukcji - teraz już to wiem. Po czasie kilka rzeczy zrobiłbym też inaczej ale to miało być głównie w celach edukacyjnych ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jeżeli chodzi o wydajność to lajtowo ładuje telefon, do 8-10V przy niezbyt dużych obrotach wyciągam (szybciej nie chcę
Aktualnie zbliżamy się Cataclysm CLASSIC gdzie ten dodatek jest uważany za koniec ery klasyka wow i dodatek który zepsuł masę rzeczy.
Z bliższych mi osób słyszę że Cataclsym było spoko bo gra jest już dużo przystępniejsza dla zwykłego gracza, prostsza itd.
Activision planuje oczywiście to że serwery WOTLK zostaną pochłonięte przez Cataclysm gdzie wiele ludzi pisze że kończy w takim razie z subskrybcją: czyli zostanie oczywiście Vanilla i Cataclysm w tym momencie.
Przewidując to że "classic" dogoni retail możemy się spodziewać takiej sytuacji:
cataclysm - wielki hype jak wotlk ale możliwe że szybko opadnie
MOP - wiele ludzi czeka na ten japoński klimat z pandami więc nadal może być to wielkie BUM
WOD - najbardziej hejtowany dodatek więc serwery mogą być martwe lub też większość fanów wowa ma już rodzine, dzieci itp więc możliwe że taki system jaki został obrany w tym dodatku przypadnie do gustu ludziom po latach i będzie nadal duży hype
LEGION - najbardziej lubiany dodatek do wowa, nawet bardziej niż WOTLK momentami, tutaj myślę że z sentymentu i ogólnie że był dobrze zrobiony będzie BUUUUUUUM na poziomie WOTLK classic bo jednak LEGION wyszedł już 8 LAT TEMU
BOA - mieszany dodatek, cieżko powiedziec, raczej będzie gra olana, dla mnie ten dodatek to już nostalgia trochę bo to naprawdę było już 6 LAT TEMU
SL - myślę że tutaj gra zwolni jako CLASSIC biorąc pod uwagę to że będziemy mały przeskok lat między dodatkami ponieważ oni teraz planują wydawać szybciej zeby wiecej kasy sciągnąc od ludzi
O umieraniu WOWa mówi się do 2007 jeszcze za czasów TBC, za to jeden z przedstawicieli wowa mówił że gra będzie żyła w 2024 czyli po 20 latach mimo że dawali tej serii max 15 lat.
Jaki by by ten wow nie był aktualnie, w----------e mikropłatności, gra jest tak ogromna że odczuwasz pustkę bo i tak wszyscy siedzą w mieście z najnowszego dodatku i czekają na m+ i raidy, 90% terenu w wowie jest niezagospodarowana co jeszcze bardziej wzbudza poczucie pustki i samotności. Zdaje sobie sprawę że na tym polega mmorpg = najnowszy patch i elo ale to nie moja bajka, nadal lubie sobie posiedzieć w ewlynn forest i posłuchać tej nostalgicznej muzyki czy wybrać się na pola Westfall niż latać po najnowszym patchu i zbierać coś tam żeby odblokować jakiegoś kosmetyka czy lepszy gear który g---o znaczy przy nowym dodatku.
Wrócę pewnie i tak pod koniec następnego rozszerzenia bo dla mnie 3 miesiące grania w wowa to wystarczający czas i mogę się z nim rozstać znów na rok czy tam pól roku.
#gry #worldofwarcraft #takaprawda #wowclassic #cataclysm #przyszlosc #pcmasterrace #microsoft #activision #staregry #2dekady #nostalgia #blizzard #esej #ehhhhhhhhhhhhh #kiedystobylo #asmongold
@karix98: zlituj się opie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
sqierdolili sprawe z tym calym mythic+ i rajdami, caly kontent opiera sie na klepaniu w kolko 8 dungeonow i 1 rajdu przez pol roku xdd
season of discovery widze ma potencjal bo wystarczy dodawac kontent do tego co jest juz zrobione ale zapewne zamieni sie to w bot-fest i kupowanie boostow
A o umieraniu wowa to się słyszy od zawsze i jakoś umrzeć nie może także..
Komentarz usunięty przez autora
I tak będzie z każdym dodatkiem. Dla jednych po prostu musi upłynąć trochę czasu żeby go wyidealizować dzieki hejtowaniu obecnego, dla drugich będzie nostalgią bo akurta te kilka lat wstecz byli młodsi mieli