Aktywne Wpisy
dondon +439
W wyniku dogłębnego researchu odkryłem, że oprócz Korei Południowej, jest jeszcze Korea Północna, która leży nad nią.
Zapraszam śledzić mój profil jeśli interesuje Was więcej ciekawostek na temat Korei.
#korea
Zapraszam śledzić mój profil jeśli interesuje Was więcej ciekawostek na temat Korei.
#korea
adam-pajac +20
#korea Widzieliście kiedyś koreańczyka z zakolami? Ja to chyba nigdy, silne mają te włosy zapisane w genach
#biedronka
Lidl wczoraj wrzucił że mleko będzie po 1,65 a na to Biedronka że u nich 1,59
Niech zrobią takie koszyki z regularną ceną to będzie miało chociaż trochę sensu.
“@donttalktome w biedronkach robią zakupy tylko emeryci, Ukraińcy, karyny i przegrywy które kupują monstery na promocjach, normalny człowiek i tak tego nie odczuje chyba, że ktoś lubi spleśniałe jedzenie z Ukrainy kupować”
Polecam leczenie.
@Fanaticz: Zapewne są to promocje na których są stratni a zarabiają na innych produktach.
@Fanaticz: no a gdzie niby się podziała obniżka VAT na żywność? xD przecież od kilku lat na tym doją w chooj kasy
@Fanaticz: nie opłaca się.
Ale dla dużych graczy to nieistotne.
Np auchan z tego co kolega zajmujący się logistyką mówił połowa promocji w głównej alejce są na 0 a czasem stratni.