Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +224
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
WielkiNos +408
Dzisiaj bieg pod znakiem impulsów. Najpierw w zeszłym tygodniu uległem i na zalando zakupiłem Asics Magic Speed 2, i wypadałoby je przetestować.
Drugi impuls to przypadkowo dowiedziałem się, że za 2 tyg podczas planowanych wakacji na Cyprze będą zawody na 4 dystanash, 5k, 10k, hm i maraton. Uznałem, że dobrze będzie sprawdzić formę przed półmaratonem warszawskim. Początkowo chciałem by był to jakiś parkrun ale nie mogłem przejść obok takiego zbiegu okoliczności :)
Tak więc dzisiaj wpadło 4 x Broken Mile czyli trening pod vo2max/szybkość idealnie pod 5k. Planowo odcinki 1k po 3:40 i 400m po 3:25
Co do butów to nie ma aż takiego fajnego odczucia w wybiciu jak w Saucony Endorphin Pro 3 i są twardsze od novablastów ale do treningów tempowych imo spoko.
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem
@neufrin: dobre one? Na jakieś tanie carbony się czaję ale na runrepeat pisali że magic speedy to nie dla każdego, raczej mało stabilne są itp.