Wpis z mikrobloga

Jeden z liderów strajku rolników (kandydat Konfederacji xD) wychwala Putina i pisze, że Rosja powinna wygrać wojnę i zająć Ukrainę.

Na traktorach antyUkraińskie banery, szczujące na uchodźców, którzy nie mają nic wspólnego z rolnictwem - skądinąd ciekawe, że rolnicy jakoś nie atakują polskich firm, które sprowadzały zboże z Ukrainy, ale już z nazywaniem uchodźców "#!$%@?" to nie mają problemu.

A teraz na miejsce wbił rosyjski agent Panasiuk xD

Brakuje tam jeszcze Olszańskiego i ambasadora Rosji. Może jutro przyjadą razem z Braunem?

Widzę, że rolnicy pozazdrościli liderkom Strajku Kobiet tempa ośmieszenia protestów i chcą #!$%@?ć własne jeszcze szybciej xD

#rosja #ukraina #wojna #bekazkonfederacji #neuropa #protest #afera #polityka
Tumurochir - Jeden z liderów strajku rolników (kandydat Konfederacji xD) wychwala Put...

źródło: GGp6mcbXkAEVQ39

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
@Veillo: Podał rzeczywistość spoza bańki konfederacji, większość Ukraińców pracuje w Polsce (tych co mogą, trzeba pamiętać że przyjechało tu pełno dzieci także i osób starszych), płaci tu podatki i normalnie żyje.
  • Odpowiedz
skądinąd ciekawe, że rolnicy jakoś nie atakują polskich firm, które sprowadzały zboże z Ukrainy, ale już z nazywaniem uchodźców "#!$%@?" to nie mają problemu.

@Tumurochir: Zapytałem się szura z pracy, który właśnie ma sprany łeb - czemu rolnicy mają problem z ukraińskim zbożem, a nie z Polakami, którzy to zboże importują od Ukrainy?

"A bo to są WIELKIE KORPORACJE i z nimi nie da się wygrać".

Wychodzi na to, że te
  • Odpowiedz
@Tumurochir: rolnicy chyba zapomnieli komu przez prawie dekadę płacili poniżej minimalnej za pracę na swoich gospodarstwach. Może ta nienawiść wyrosła na tęsknocie do dawnego pracownika który bezczelnie ich opuścił i pojechał bronić swojego kraju? Wszak żeby zostać arcywrogiem trzeba być najpierw przyjacielem xD
  • Odpowiedz
@Tumurochir: Ukraina tak prawie odwrotnie od Putina rozpierdlaja mu biznes, życie i rujnują przyszłość jego rodziny. Nie popieram tego co mówi ale chyba każdy rozumie w jakiej sytuacji są polscy rolnicy.

Smacznego #!$%@? spleśniałych malin, szkodliwego oleju w akompaniamencie upadającej polskiej gospodarki rolnej, byle by Putinowi było smutno XD
  • Odpowiedz
Kogo nie zapytam to każdy ma po dziurki w nosie ukrów w Polsce

@senator_bomba: Jak to jest że w Polsce nienawidzi milionów za to że miały gorszy spawn point? Nigdy tego nie zrozumiem
  • Odpowiedz
@Tumurochir 99% nawet nie wie kim jest ten gościu. Skoro to taki przestępca to dlaczego nie został zatrzymany przez policję? Kolejna sztuczna afera napędzana przez Ukraińca na Polaków. Brawo róbcie tak dalej!
  • Odpowiedz
#cpk, bo jest groźne dla interesów Rosji

@ShinpuTokubetsu: jak CPK zagraża rosji? Lotnisk mamy od groma w kraju, więc militarnie nie ma problemu. W samej okolicy CPK Bydgoszcz, Łódź, Chopin, Modlin, Radom. Jeśli chodzi o loty komercyjne to też nie jest żadnym zagrożeniem dla rosyjskich linii.
  • Odpowiedz
@Ogau słabo wykształcona grupa społeczna jeżdżąca w ciągnikach za miliony. Sasza dupka piecze co? U Was na tym Uralu tylko korupcja i smród z Czarnobyla.
  • Odpowiedz
@MC_Bono: fiksacje analne zostaw dla siebie.

Jeśli uważasz, że liderzy konfederacji nie wykorzystują rolników zgodnie z rosyjską propagandą to jesteś mega głupi. Jedno to protest, a drugie to szczucie na zwykłych Ukraińców. Przecież o tym jest ten wpis.

Co do drogich ciągników to też mogę kupić drogie auto w kredycie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Ogau strajk był otwarty dla wszystkich, skoro jest to przestępca to dlaczego nie został zatrzymany? Nakręcacie tylko falę nienawiści na protesty rolników. Będę bronił Polaków bo tyle ile Wam pomogliśmy to teraz tylko komentarze, żeby nas Putin bombardował. Mam już tego serdecznie dosyć.
  • Odpowiedz
skoro jest to przestępca to dlaczego nie został zatrzymany

@MC_Bono: to jest dobre pytanie, ale niestety nie pracuję w ABW

Nakręcacie

@MC_Bono: jestem jeden

falę nienawiści na protesty rolników.

@MC_Bono: falą nienawiści jest twierdzenie, że ruscy wykorzystują mniej kumatych do swoich celów?

Wam

@MC_Bono: jestem jeden

pomogliśmy

@MC_Bono: nie pomogłeś mi w żaden sposób

tylko komentarze, żeby nas Putin bombardował

@MC_Bono: pokaż te komentarze

Mam już
  • Odpowiedz
Twoi koledzy i koleżanki

@MC_Bono: pokażesz mnie w znajomych u któregoś z nich?

Swoją drogą czerpanie wniosków z komentarzy na fejsbuku chyba nie przystoi takiemu tytanowi intelektu, jak ty?
  • Odpowiedz