Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Poznałem fajna dziewczynę na #tinder z innego miasta, ja 35, ona 33 w trakcie rozwodu, lekarka internista, biega w maratonach. I wykopki, powiedzcie mi, coś jest ze mną nie tak i może przesadzam czy co? #rozowepaski #zwiazki #rozwod
Pierwsza randka zabrałem ją na drinki. Gadka szmadka, ona się rozwodzi, chodzi do psychologa od 7 lat,mieszka sama z psem. Rozwodzi się bez winy pomimo że mąż (fizjoterapeuta) ją zdradził, dzielą
Poznałem fajna dziewczynę na #tinder z innego miasta, ja 35, ona 33 w trakcie rozwodu, lekarka internista, biega w maratonach. I wykopki, powiedzcie mi, coś jest ze mną nie tak i może przesadzam czy co? #rozowepaski #zwiazki #rozwod
Pierwsza randka zabrałem ją na drinki. Gadka szmadka, ona się rozwodzi, chodzi do psychologa od 7 lat,mieszka sama z psem. Rozwodzi się bez winy pomimo że mąż (fizjoterapeuta) ją zdradził, dzielą
czechu92 +14
Moja pierwsza nocka z wykopem. Wiem tylko że mam nie tagować. Co wy tu zwykle robicie na nocnej?
Na traktorach antyUkraińskie banery, szczujące na uchodźców, którzy nie mają nic wspólnego z rolnictwem - skądinąd ciekawe, że rolnicy jakoś nie atakują polskich firm, które sprowadzały zboże z Ukrainy, ale już z nazywaniem uchodźców "#!$%@?" to nie mają problemu.
A teraz na miejsce wbił rosyjski agent Panasiuk xD
Brakuje tam jeszcze Olszańskiego i ambasadora Rosji. Może jutro przyjadą razem z Braunem?
Widzę, że rolnicy pozazdrościli liderkom Strajku Kobiet tempa ośmieszenia protestów i chcą #!$%@?ć własne jeszcze szybciej xD
#rosja #ukraina #wojna #bekazkonfederacji #neuropa #protest #afera #polityka
@Tumurochir: Zapytałem się szura z pracy, który właśnie ma sprany łeb - czemu rolnicy mają problem z ukraińskim zbożem, a nie z Polakami, którzy to zboże importują od Ukrainy?
"A bo to są WIELKIE KORPORACJE i z nimi nie da się wygrać".
Wychodzi na to, że te
Smacznego #!$%@? spleśniałych malin, szkodliwego oleju w akompaniamencie upadającej polskiej gospodarki rolnej, byle by Putinowi było smutno XD
@senator_bomba: Jak to jest że w Polsce nienawidzi milionów za to że miały gorszy spawn point? Nigdy tego nie zrozumiem
@ShinpuTokubetsu: jak CPK zagraża rosji? Lotnisk mamy od groma w kraju, więc militarnie nie ma problemu. W samej okolicy CPK Bydgoszcz, Łódź, Chopin, Modlin, Radom. Jeśli chodzi o loty komercyjne to też nie jest żadnym zagrożeniem dla rosyjskich linii.
Jeśli uważasz, że liderzy konfederacji nie wykorzystują rolników zgodnie z rosyjską propagandą to jesteś mega głupi. Jedno to protest, a drugie to szczucie na zwykłych Ukraińców. Przecież o tym jest ten wpis.
Co do drogich ciągników to też mogę kupić drogie auto w kredycie ¯\(ツ)/¯
@MC_Bono: to jest dobre pytanie, ale niestety nie pracuję w ABW
@MC_Bono: jestem jeden
@MC_Bono: falą nienawiści jest twierdzenie, że ruscy wykorzystują mniej kumatych do swoich celów?
@MC_Bono: jestem jeden
@MC_Bono: nie pomogłeś mi w żaden sposób
@MC_Bono: pokaż te komentarze
@MC_Bono: pokażesz mnie w znajomych u któregoś z nich?
Swoją drogą czerpanie wniosków z komentarzy na fejsbuku chyba nie przystoi takiemu tytanowi intelektu, jak ty?