Aktywne Wpisy
blackghost +12
Mam pytanie do 30 Latków plus. Co robiliście do tej pory że nie macie nawet mikro kawalerki?
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jadąc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że ciężko że się nie da ale wycieczka co roku musi
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jadąc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że ciężko że się nie da ale wycieczka co roku musi
choosewisely +1194
Uszanowanko,
W związku z tym, że dziś odbiła mi kolba i kupiłem 100 zakładów #lotto ogłaszam #rozdajo. Jeśli wygram cokolwiek to rozlosuję wśród plusujących 1 mirasa lub mirabelkę która otrzyma 10% wygranej.
Dla ciekawskich po dzisiejszym losowaniu przedstawię wam czy cokolwiek trafiłem i jak wyglądała stopa zwrotu.
Zielonki i deweloperuchy, którym wiecznie mało nie biorą udziału.
Zostaw plusika i podaruj sobie szansę na luksusowe święta już dziś
W związku z tym, że dziś odbiła mi kolba i kupiłem 100 zakładów #lotto ogłaszam #rozdajo. Jeśli wygram cokolwiek to rozlosuję wśród plusujących 1 mirasa lub mirabelkę która otrzyma 10% wygranej.
Dla ciekawskich po dzisiejszym losowaniu przedstawię wam czy cokolwiek trafiłem i jak wyglądała stopa zwrotu.
Zielonki i deweloperuchy, którym wiecznie mało nie biorą udziału.
Zostaw plusika i podaruj sobie szansę na luksusowe święta już dziś
#topgear #grandtour
Na szczescie farma tez jest spoko, no i May i Hammond tez cos na boku kreca. Sa starzy, moze potrzebuja troche odpoczynku a za kilka lat przemysla i np. zrobia reboot ;)
I do tego te wszystkie ujęcia krajobrazów, nie jeden program przyrodniczy może o takim rozmachu pomarzyć.
@PanieAreczku: proszę się na mnie nie gniewać, ale ja powiem jak to wygląda z perspektywy osoby, która wcześniej nie oglądała top geara