Aktywne Wpisy
Alzena +82
Zazdroszczę wam że jesteście w stanie pić te napoje zero 😔 ja tych słodzików nie jestem w stanie zdzierżyć, zostaje po nich na podniebieniu paskudny, mdły posmak którego nie mogę się pozbyć przez wiele godzin. A co gorsza te napoje bez cukru są o wiele słodsze niż odpowiedniki z cukrem.
#zdrowie #kuchnia
#zdrowie #kuchnia
kubas_782 +134
Pewnej nocy, gdy księżyc wysoko na niebie świecił jak srebrna moneta, Huop znów nie mógł zasnąć. Przewracał się z boku na bok, a bezsenna noc zdawała się nigdy nie kończyć. Wówczas postanowił pójść na nocny spacer po wiosce, aby może w ten sposób zmęczyć swoje niesforne powieki.
Chłopiec przemierzał ciasne alejki wioski, aż dotarł do starego, zapomnianego sadu. W jego sercu znajdowało się niewielkie oczko wodne, na którym odbijały się gwiazdy, rzucając na powierzchnię migoczący taniec świateł. Huop usiadł na brzegu oczka i przyglądał się, jak jego obraz na wodzie faluje na spokojnej