Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +901
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +56
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Dla mnie każda opcja ma wady i zalety.
Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi ( ಠ_ಠ)
#remontujzwykopem #remont #urzadzajzwykopem #meble #meblenawymiar
źródło: temp_file3021148706842547539
PobierzJak zakończyć kafle i blat?
źródło: temp_file1514301765819289058
Pobierzźródło: temp_file6517615807437153066
PobierzArchitekt powiedział mi że zawsze zostawia kilka cm w takich przypadkach i 20-30 nad szafkami (do sufitu) minimum. Inaczej albo trzeba robić super na wymiar i wszystko musi się zgodzić do mm (blat, framuga, szafki, płytki, etc...). Jak któryś elementów się nie zgodzi... to
@kwanty
Czyli w tym przypadku blat będzie wystawiony na 2cm i razem z nim powinny być kafle?
A co do spasowania góra szafek, to albo robi się już, albo blendy, zależy jaki stolarz
@konto_bedzie_usuniete: No właśnie nie będzie tam dobrego pomysłu jak to zrobić. Jeżeli zlicujesz kafle i szafki z framugą to co zrobisz z blatem? wyrównasz czy wejdziesz we framugę?
Jeżeli zlicujesz blat z bokami szafki to będzie problem, bo blaty są sfazowane czyli mają wszystkie krawędzie zaokrąglone albo ścięte. Jak zlicujesz płaszczyzną boczną to będzie...