Aktywne Wpisy
Hejcia mireczki, dziś moje 37 urodziny, życzenia złożyła mi jedna osoba, dajcie kilka plusów, bo smutno.
#urodziny #samotnosc #wykop30plus
#urodziny #samotnosc #wykop30plus
Fekalny_okuratnik +107
Też uważacie pełen etat 8h pracy 5 dni w tygodniu jako niewolnictwo? Nie wliczając snu to przeznaczasz 1/2 swojej doby na robotę, a przez pozostałą połowę musisz zrobić zakupy, ugotować, zjeść, posprzątać, umyć się, pozałatwiać jakieś sprawy i pod koniec dnia zostaje ci garstka czasu dla siebie. Gdzie czas na pasje i zainteresowania? Gdzie czas na rozrywkę i rozwój? Przecież tak się k---a nie da żyć. Nie wiem jak ludzie są w
@cytr0netx99: Rosja, USA i UK
II WŚ to nie była tylko wojna w Polsce, ale mit chrystusa narodów musi trwać... -.-
@Anakee: no tak, super ze wspominasz o memorandum budapesztanskim, o ktorym typ ktoremu odpowiadasz wspomnial ze nie jest sojuszem tylko paktem o nieagresji xD
@harrame: Jak widać po zaangażowaniu UK i USA anglosasi mają inne zdanie w tym temacie.
@cytr0netx99:
@harrame on nie znaju nie czytaju ( ͡° ͜ʖ ͡
@Anakee: poproszę źródło tych rewelacji?
@Anakee: No to przecież Rosja wysłała wojsko a pozostali sprzęt.
@Anakee: Respektuja to co podpisywali - nienaruszalnosc granic, rosja nie podumała ze beda aktywnie pomagac w obronie tych granic xD
Układ był taki, że my się bronimy 6 do 8 tygodni, w tym czasie sojusz robi szybką mobilizację i rusza na pomoc.
Plan się jebnął, gdy po 2 tygodniach polska armia była rozbita a wróg we Lwowie.
Oczywiście, dziś możemy dywagować, że powinni się rzucić do ataku, bo analiza wsteczna
@cytr0netx99: Zgodzili sie oddać atomówki w zamian za amerykańską gwarancję bezpieczeństwa.