Aktywne Wpisy

Roszp +189
Wysyłaliście mi temat z grupy dla elektryków o audiofilskiej różnicówce za – w zależności od wersji, 4 do 8 tysięcy zł. Kiedyś już o niej pisałem, nie było wtedy jednak recenzji na stronie dystrybutora. A ta jest przepiękna.
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Wpięcie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-2 o 07.07.12
Pobierz
yahoomlody +164
Najgorsza cecha u bab to ciągle gadanie i co ciekawe, większość bab taka jest xD gadają i gadają i gadają, byle gadac, powtarzają w kolko to samo, bo ciezko wymyślać cos nowego. Posiedzenie chwile w ciszy to dla nich jakas największa kara.
W momencie jak zacząłem randkować to była dla mnie Choroszcz ile mozna tyle gadac i to jeszcze z obcymi ludźmi. Zdarzyło sie ze na tinderze zanim sie spotkałem z laska
W momencie jak zacząłem randkować to była dla mnie Choroszcz ile mozna tyle gadac i to jeszcze z obcymi ludźmi. Zdarzyło sie ze na tinderze zanim sie spotkałem z laska

#vst #vsti #muzycznykacik
http://www.youtube.com/watch?v=OXdK8Sndl5A
http://www.youtube.com/watch?v=MrINJe9mU38
Ja generalnie - tak jak pisałem - gram na organach, elektrycznych pianinach, fortepianach i moogu, ale w dwóch utworach potrzebuję takiego mniej więcej syntezatora ;<
w ogóle jak jak będę miał hajs to kupie sobie w------ą wtyczkę gitarową na vst i dogram z klawiszy. ministry of rock mocno daje rade.
@Gummy: nie przesadzałbym - choć niektóre partie w zestawie z innymi instrumentami pewnie faktycznie dobrze się chowają, więc możesz mieć rację. W sumie to na tym filmiku z youtube momentami byłem skłonny faktycznie uwierzyć, że to gitara, ale niestety szybko przychodził jakiś datal, który demaskował wtyczkę :P No ale ja na okrągło słucham mniej lub bardziej gitarowej muzyki :D
Ale jak piszesz - na drugim planie, ba, nawet na pierwszym przy akompaniamencie innych instrumentów chowałaby się idealnie. "Standardowy" słuchacz nie zauważy różnicy, a muzyka sama w sobie od początku do końca jest lekkim oszustwem ;)