@obwarzanekzmakiem: Sugerujesz, że homofobicznym jest odwzorowanie dwóch postaci dwóch różnych płci? :D Chyba, że nie wyłapałem ironii za co bardzo przepraszam!
@Lipek12s: odpowiadam troche na mema ale dla mnie jeszcze ciekawsze niż przedstawienie ludzi są pozostałe symbole, ilość informacji w tych kilku kreskach jest imponująca (。◕‿‿◕。)
@Preacher123 no i co z tego? Pięć osób na krzyż poczuje się obrażone, bo jakieś aktywiszcze k--------e nie ma swojego zaimka na tablicy, a przecież to niedopuszczalne, aby ufo źle odmieniało zaimki płci rasy ludzkiej i pójdzie petycja, aby dogonic i poprawić.
@Lipek12s: zawsze mnie dziwilo, ze ludzkosc wyslala w kosmos wszystkie podstawowe informacje na swoj temat. Ktos, kto pomyslal, ze gdzis jest jakas cywilizacja i to odczyta chyba z gory zalozyl ze bedzie to pokojowa cywilizacja. W odwrotna strone, gdyby ziemianie dostali taka mape i informacje to juz by planowali jakby tu zrobic inwazje na te prymitywy
oni jeszcze wystąpią z wnioskiem, aby to zawrócić albo dogonić i wyłączyć
Trzeba poczekać aż wleci do innych galaktyk, a potem jeszcze kilka miliardów lat i jak wtedy pozwolimy im działać to może rozwiążą za ludzkość problemy, wynikające z prawa Hubble’a. ( ͡°͜ʖ͡°)
@ImCandy mam takie same przemyślenia na ten temat. W dodatku jeśli taka cywilizacja mogłaby do nas przybyć, to oznaczałoby to, że są od nas dużo bardziej zaawansowani, więc mogliby nas rozdeptać jak robaka.
Komentarz usunięty przez autora
@klikambolubie: Nie. Ta plakietka znajduje się na Pioneer 10 i 11, na sądzie voyager znajduje się złoty dysk bez piktogramu ludzi
@vartan: może być z tym problem bo pioneer 10 jest jakieś 20,000,000,000km od nas aktualnie
Ktos, kto pomyslal, ze gdzis jest jakas cywilizacja i to odczyta chyba z gory zalozyl ze bedzie to pokojowa cywilizacja.
W odwrotna strone, gdyby ziemianie dostali taka mape i informacje to juz by planowali jakby tu zrobic inwazje na te prymitywy
@vartan:
mozna ich spakowac w rakiete, wystrzelic i niech gonią
Trzeba poczekać aż wleci do innych galaktyk, a potem jeszcze kilka miliardów lat i jak wtedy pozwolimy im działać to może rozwiążą za ludzkość problemy, wynikające z prawa Hubble’a. ( ͡° ͜ʖ ͡°)