Aktywne Wpisy
mrocznegacie +474
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Trzesidzida +806
1. Liceum - laska zaczyna swoje życie seksualne
2. Studia - karuzela kutang w akademikach
3. Wyjazd na Erasmusa i skakanie po hebanowych knagach
4. Praca w korpo i romanse
5. Wyjazdy za granicę i szukanie przygód
Nagle przychodzi wiek przed trzydziestką, chady przestają się taką interesować, koszty życia wzrastają i cyk, trzeba się ustatkować, więc laska szuka cuckolda i namawia go na wspólnego psa. Czemu dodatkowo psa? Bo sama z cuckoldem by nie wytrzymała, a tak to może swoje uczucia przekazywać psu, ponieważ w jej mniemaniu pies > cuckold.
Zwróćcie kiedyś na to uwagę jak zobaczycie parę z psem. W 90% to: baba ok. 30 r.ż. ze wzrokiem kilkudziesięciu kutang, z dominującą postawą, cuckold typu hipster ze wzrokiem przegrywa i poczucia, że musi się podporządkować, jeżeli chce raz na tydzień zaruchać oraz pies, który jest oczkiem w głowie dziewczyny.
Na tinderze takich lasek też nie brakuje. To nie trzeba mieć nawet 100 IQ żeby zrozumieć, że jeżeli laska chwilę przed 30 r.ż. nie ma problemu żeby wziąć psa, a nie ma jeszcze chłopa to cos tu MOCNO nie gra xDD
#p0lka #logikarozowychpaskow #psy #cuckold
2. Pies jako zamiennik dzieci
@zloty_wkret: nie zainteresuje mnie. Młodsza ok, starsza ok... ale w okolicach 30 - "no go zone".
Komentarz usunięty przez moderatora
"pokaż mi swojego psa, a powiem ci kim jesteś"
@KajakDrewniany: nie wiem, nie znam takich julek
@Sathanas_Gloriam: a co w
@zloty_wkret: nie znam osobiście ani jednej dziewczyny, która by pasowała do tego "standardowego schematu"
Chad po 30ce będzie zainteresowany tylko w 7-10 lat młodszych dupach do stałego związku
Tak myślą szanujący się mężczyźni, niezaślepieni sztuczkami i czułymi słówkami lasek po przejściach