@kolejne_juz_konto zapach w swojej kategorii cenowej bardzo dobry, mi się kojarzył mocno z sianem. Rzeczywiście trochę niszowy w brzmieniu, tak jak sugeruje to nazwa serii. Z jednej strony średnio się w nim czułem i korzystałem bardzo rzadko, z drugiej strony szkoda było za grosze sprzedawać w sumie dobrą kompozycję, dlatego długo go miałem. Pamiętam że parametrami na początku byłem zawiedziony, ale z czasem okazało się, że są dość normalne. Zdaję sobie
@tangofever: Dzięki, akurat "podobieństwo do Aventusa" to wada, bo dla mnie są średnie a mojej żonie śmierdzą, więc staram się szukać czegoś innego. Mam Bucefałki X i są fenomenalne, zastanawiałem się jeszcze nad kupnem pozostałych dostępnych w celu próby. A siano w nosie to pewnie pochodna tego dębu ze składników? W sumie to mnie przekonałeś i chyba wezmę w ciemno, nawet jak nie podpasują
https://www.fragrantica.pl/perfumy/Armaf/Bucephalus-XI-64457.html
@tangofever: Co zrobisz, taki los ¯\(ツ)/¯ A jak zapach, trwałość?
@tangofever: Dzięki, akurat "podobieństwo do Aventusa" to wada, bo dla mnie są średnie a mojej żonie śmierdzą, więc staram się szukać czegoś innego. Mam Bucefałki X i są fenomenalne, zastanawiałem się jeszcze nad kupnem pozostałych dostępnych w celu próby. A siano w nosie to pewnie pochodna tego dębu ze składników? W sumie to mnie przekonałeś i chyba wezmę w ciemno, nawet jak nie podpasują