Aktywne Wpisy

cheture +450
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

sprynek +420
Gość wrzucił
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
źródło: IMG_6149
Pobierz

wtf, pośrednik nieruchomości bierze 2% plus VAT od każdej ze stron transakcji?!
i czemu plus VAT, czemu ja mam jego VAT płacić?
czyli w sumie ma 5 procent od wartości każdego mieszkania? sprzeda mieszkanie za 600000 i jest 30 tysięcy na czysto? xD
i ludzie się na to godzą? takie drogie usługi?
c--j, zostaję pośrednikiem, jedno mieszkanie w miesiącu sprzedać, porobić fotki, wystawić ogłoszenie, pokazać chatę nabywcom i ustawiony człowiek xD
Tak
Tak
@karetpoker: Jak jego VAT skoro VAT dla przedsiębiorcy jest neutralny, bo to podatek który płaci konsument?
@karetpoker:
Co ty opowiadasz wgl.... Piszesz jakbys sie wczoraj urodzil albo mial 15 lat... No ale moze i tyle masz
chodzi mi o to, żeby brał 2% i od tego VAT odprowadzał, a nie jeszcze cwaniacko bierze 2,46 procent
@karetpoker:
yebany kułak prywaciarz
@karetpoker: Możesz się nie zgodzić. Czyli nie kupić mieszkania, które ci zajebiście odpowiada i wszystko jest z nim w porządku. No, w porządku może poza pośrednikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)