Aktywne Wpisy

aa-aa +23
Dzwonię po straż pożarną, planeta płonie, pilnie potrzebne stare wiatraki z rzeszy za polskie pieniądze
źródło: 1000002453
Pobierz
Volvereyne +3
Miałem wczoraj ostatni dzień w pracy po tym jak Janusz dał mi wypowiedzenie o 16 w Sylwestra, prawie 5 lat j...a za psi pieniądz, a gość nawet miesiąca na ławce mi nie dał, ani nawet zwykłego dzięki czy powodzenia... Szukanie pracy idzie słabo, bo zawsze mi się trafia na romzowie jakiś entuzjasta który gdy przekrece jedne słowo w definicji doczepi się by się dowartościować...
#pracait #zalesiealetylkotroszke
#pracait #zalesiealetylkotroszke

wtf, pośrednik nieruchomości bierze 2% plus VAT od każdej ze stron transakcji?!
i czemu plus VAT, czemu ja mam jego VAT płacić?
czyli w sumie ma 5 procent od wartości każdego mieszkania? sprzeda mieszkanie za 600000 i jest 30 tysięcy na czysto? xD
i ludzie się na to godzą? takie drogie usługi?
c--j, zostaję pośrednikiem, jedno mieszkanie w miesiącu sprzedać, porobić fotki, wystawić ogłoszenie, pokazać chatę nabywcom i ustawiony człowiek xD
Tak
Tak
@karetpoker: Jak jego VAT skoro VAT dla przedsiębiorcy jest neutralny, bo to podatek który płaci konsument?
@karetpoker:
Co ty opowiadasz wgl.... Piszesz jakbys sie wczoraj urodzil albo mial 15 lat... No ale moze i tyle masz
chodzi mi o to, żeby brał 2% i od tego VAT odprowadzał, a nie jeszcze cwaniacko bierze 2,46 procent
@karetpoker:
yebany kułak prywaciarz
@karetpoker: Możesz się nie zgodzić. Czyli nie kupić mieszkania, które ci zajebiście odpowiada i wszystko jest z nim w porządku. No, w porządku może poza pośrednikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)