Aktywne Wpisy
Lewusx +50
mickpl +270
"Kredyt na start może zostać uchwalony po wyborach prezydenckich" - XD
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Jesli ktos z Was by chcial sie czego dowiedziec z zakresu tego, o czym pisze, to tutaj jest duzo cennych informacji:
https://www.vismaya-maitreya.pl/
Jakis Pan na YT mowil, ze to strona sekty, ale ja w to nie wierze. Sam dlugo tam czytalem i pisalem posty (forum obecnie zamkniete juz), to jest wrecz taka szkatula ze skarbami z zakresu wiedzy.
Mozna sie duzo dowiedziec, ja bardzo mocno sie posilkowalem ta strona w moim duchowym zyciu.
Tak ze jeszcze raz, nie macie schizofreni, tylko sobie poczytajcie, co jest na tej stronie - zanim panowie w czarnych garniturach mrugna kakaowym okiem, wy juz bedziecie po drugiej stronie lustra wody, a wlasnie mam ponizej akurat post takiego czarnego pana na zdjeciu (ze trzeba olej wymieniac w silniku) i on jest taki zdziwiony.
On sie dziwi, bo ja wam link do tej strony publikuje, nie zawiedzcie mnie tym razem i pilnie studiujcie to, co tam jest napisane.