Aktywne Wpisy
AspoleczneUfo +75
A tak szczerze, mówię jako kibic BvB, ale obserwuje to od wielu lat już. Jak w ogóle można kibicować Realowi? W sensie jest to klub najbardziej utytułowany w historii, okej, ale to jest kibicowanie na takiej zasadzie "Wybieramy tych co wygrywają i im kibicujemy". Dodatkowo klub pełen chamstwa, którego legendy są żegnane jak szmaty (Casillas, Ronaldo), a zawodnicy zachowują się jak absolutne zwierzęta (Vinicius, Carvajal i kiedyś ten małpiszon najgorszy Casemiro). Wyjaśnij
DzikiWonsz221 +85
#przegryw jak za @qew12 nie przepadam bo to oskarek zwykły co się z koleżaneczkami spotyka tak to co sie stalo pod jego wpisem dobrze obnaza i pokazuje obraz normictwa
chuop se wkleil linki do badan ze autysci maja ciezko to najazd na niego zrobili i on tylko wymysla a tak w ogole to syn kolezanko mojej mamy ma autyzm i jest lekarzem w serialu
Kumacie to? Normiki chlopu ze stwierdzona choroba ktora
chuop se wkleil linki do badan ze autysci maja ciezko to najazd na niego zrobili i on tylko wymysla a tak w ogole to syn kolezanko mojej mamy ma autyzm i jest lekarzem w serialu
Kumacie to? Normiki chlopu ze stwierdzona choroba ktora
#nieruchomosci #polityka
@Dlkvv: zrobi się pewnie tak jak w Niemczech, czyli ceny spadną do około 2021-2020 jak teraz z tendencją na spadek do cen z 2019 roku.
Dopłaty do kredytów jak najbardziej będą, po prostu dla tych, którzy się załapią na kolejny program dzielący społeczeństwo na wybrańców i frajerów.
Resztę zapraszmy po komercyjny kredyt 8% z miniratką rzędu 6000 zł za 50m^2 w Warszawie albo Krakowie.
Dla mnie jest pewne, że obecne ceny są nie do utrzymania przy braku dopłat rządowych. Przecież to absurd, że najem, czy cena m2 w Warszawie kosztuje tyle samo co w wielu stolicach Europejskich, przy dwukrotnie niższych zarobkach i wielokrotnie mniejszym dochodzie rozporządzalnym.
Jakbym
@Yuri_Yslin: pewnie zrobią dopłaty do kredytów na bardzo gruby limit za m2 gdzie praktycznie nie będzie mieszkań i koniec. Będziesz miał spełnioną obiecankę kredytu 0%
@acpiorundc: Nie sądzę że coś takiego będzie. Gdyby tak miało być, to by powiedzieli o tym wieki temu.
@Yuri_Yslin: będzie będzie zobaczysz, że dadzą kredyt 0% ale na limit z m2. Potem się okaże, że tylko na dziurę w ziemi aby budować nowe nieruchomości. Bo dlaczego mieliby dawać na mieszkania już wybudowane?
Panie ja kupiłem w grudniu 2022 za 8500, właśnie powstaje kolejny blok, 2 km dalej, ten sam deweloperem. Startowe ceny 14k m2, kawalerki po 16.5k m2( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)