Hej, Wykopki Lubelskie! W czwartek robimy z użytkownikiem @szymon_jude wykoparty w Graffiti na rockotece, na razie jest nas dwoje. Kto się dołącza? Muzycznie jest tam bardzo przyjemnie, od Kings of Leon, przez Muse do Nirvany, Metalliki i Guns'n'Roses z meandrami po Aerosmith, Joan Jett i Black Sabbath. #lublin #wykoparty #pijzwykopem #tanczzwykopem
@szymon_jude: swojego nicku tu nie znalazłam niemniej jednak w żaden sposób za rockiem nie przepadam więc i tak bym się nie zjawiła (miljon razy minus dla mnie -)
@kayleigh1507: w tym wpisie rozmawiała z wami ona więc może o nią właśnie Ci chodziło :)
mną osobiście targają mieszane uczucia związane z tym czy by się tam nie wybrać. Zależy od liczby ludziów, czasu, no i muszę się zastanowić więc w razie czego jeszcze się odezwę ;)
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
mną osobiście targają mieszane uczucia związane z tym czy by się tam nie wybrać. Zależy od liczby ludziów, czasu, no i muszę się zastanowić więc w razie czego jeszcze się odezwę ;)