Aktywne Wpisy

MLeko29 +3
Co może być czeskie?
Ankieta do "Familiady". Najbardziej plusowane komentarze trafią do odcinka*, a autorzy dostaną nagrody* w postaci talonów na różne atrakcje.
Zapraszam do zabawy
#glupiewykopowezabawy #familiada
Ankieta do "Familiady". Najbardziej plusowane komentarze trafią do odcinka*, a autorzy dostaną nagrody* w postaci talonów na różne atrakcje.
Zapraszam do zabawy
#glupiewykopowezabawy #familiada

Mokotowski +84
Ale Tuskobotów wybiło na wykopie. Białek nachapie się pieniędzy.

![Nieistniejące "masowe groby" w Kanadzie [fragment podcastu]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b3e9c9a59dcfe98620d09f1ff3af46f41f3214293e5ad1cfb44dd94b2cc371d6,q80.png)

np nie chciałbym by przedszkolanką mojego dziecka była sojowa eko alternatywka z uśmiechniętej polski lgbt wydziarana po samą gębę xd
#lidl #praca #heheszki #ankieta #pytanie
źródło: Screenshot_20240209-035959~2
PobierzCzy zdjęcie do CV jest ważne
@Frygus96: Z tego co wiem to w bardzo niewielu krajach dodawania zdjęcia się nie praktykuje, więc komentarz jest grubo na wyrost (no chyba że praktycznie cała kontynentalna zachodnia Europa nie składa się z krajów cywilizowanych. W Europie chyba tylko w UK i którymś skandynawskim się nie dodaje Zdjęcia do CV
@DROP_TABLE_Usernames: bo julka z Hru chce potencjalnie Cie odrzucic z mordy juz na etapie screeningu i spotykac sie tylko z tymi co jej sie wydają sympatyczni xd
Podam na realnym przykładzie, bo teraz jest płacz, że juniorzy w IT mają ciężko i nawet nie dostają odp na cv (i tak jest). Wiedziałem o tym, a do tego się przebranżawialem
Chce zatrudnić załóżmy elektryka do swojej ekipy, czasami trzeba wyjść po drabinie, coś wywiercić (pomijam kwestie wiedzy). Po zdjęciu zobacze, że jak ktoś ma 70 kg nadwagi to nie za bardzo się przyda. Nie zapominaj Mirku, nie wszyscy klikają w kąkuter i mają te mityczne "calle". ;)
źródło: D4SAVQHWAAAFppS
Pobierz