Aktywne Wpisy

Wookash071 +41
Mam takiego jegomościa pod blokiem. Od dłuższego czasu dostaje jeść. Latem siedział na słonku, szukał mnie i czasem siostry po jedzenie. Podjeżdżałem pod blok o 2 w nocy to wybiegał znikąd za każdym razem. Jakby wiedział, że to ja.
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
źródło: 20240802_191208
Pobierz
Krolowa_Nauk +159
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację

Mireczki, jak to jest? Kupiłem sobie część do kompa. Termin realizacji to było 7 dni. Kupiłem, opłaciłem i czekam. Po kilku dniach przyszedł mail że wydłużone terminy czy chce jeszcze poczekać czy anulować. Napisałem że spoko, moge poczekać. Teraz mi anulowali bo brak dostepności i brak dostawy. A produkt na stronie pojawił się z dostępnoscią 24h tylko 100zł drożej. Tak jawnie w kulki sobie lecą?
jak zrobisz znalezisko to ci to wykopie
w sensie różne rzeczy widziałam żeby sobie nabić kapuchę do kieszeni ale kazać komuś czekać tydzień na produkt i go wycofać żeby sprzedać drugi raz tylko 100 pln drożej to już przesada
nie wiem ziomek, ściągnij te części z zagranicy bo normalnie mi się przykro zrobiło że to tak funkcjonuje
ale co ja mogę zrobić, jedynie załamać ręce i wystawić negatywa
imo też jestem graczem i sobie nie wyobrażam
a tak z ciekawości co to za sklep/sprzedający
@MercedesBenizPolska: morele.net?
Następnego dnia patrzę status się zmienił na opłacone i planowana dostawa za 6 dni.
A na stronie nadal " wysyłamy w 24h".
Niektóre sklepy takie są po prostu ¯_(ツ)_/¯